Ha elveszted a szüzességed rögtön vérzel?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert nem tudom elképzelni hogy ha most lefekszek valakivel. elvesztem a szüzességem és akk ott véres lesz minden vagy mi?2012. szept. 23. 15:54
1/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem véreztem sem akkor, sem késöbb! 21/L
2/8 anonim válasza:
általában igen.De csak lányoknál.....
Van akiknek már elszakadt a szűzhártya vlami okból kifolyólag.Ők nem igen véreznek
3/8 anonim válasza:
Változó, én csak utána véreztem, miután abbahagytuk.
4/8 anonim válasza:
Na de mondjuk ne is artériás vérzésre számíts.Csak pici kis pár cseppes
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:)
2012. szept. 23. 16:10
6/8 anonim válasza:
általában igen. van aki nem vérzik, van akinek nagyon kevés van, van akinél meg kicsit sok vér jön ki. sajnos nekem elég sok vér jött ki, de nem halt bele senki sem. utána már semmi gond nem volt a szexel :)
7/8 anonim válasza:
A szűzhártya többféle lehet. És az erezettsége sem egyforma mindenkinél. Mindenesetre nem kell félned bő vérzéstől!
Lehet, hogy egy csepp sem lesz! De azért arra számíts, hogy a lepedőt lehet, hogy ki kell majd mosni utána.Ha nem is vérzel, azért ott lesznek testnedvek bőven!Az is foltot hagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!