Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudom, már 100ilyen kérdés...

Tudom, már 100ilyen kérdés volt/van, de nem találtam olyan választ. Szerintetek 14-15évesen elveszteni nagyon gáz?

Figyelt kérdés
A barátommal régebb óta együtt vagyok, nagyon szeretjük egymást. Ám még csak 14 multam, 14-15 fele nagyon gáz lenne, ha lefeküdnék vele?Tényleg nagyon szeretem, ő is engem, ebben biztos vagyok.. Csak nemtudom mennyire korai, 17éves kortól már normálisnak számítana, 15évesen még nem?:/ A normális válaszokat köszönöm!

#szüzesség #14-15 évesen
2012. szept. 22. 00:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hajnali fél 1-kor mindenki lesz*rja már,hogy ciki-e,hogy elveszted vagy sem.Senkit nem érdekel.Veszítsd!Azt hiszed van itt olyan akit érdekel?
2012. szept. 22. 00:23
 2/12 anonim válasza:
100%

Szerintem ráértek még, gondolj bele, ha valami nem úgy sikerülne ahogy szeretnétek és mondjuk terhes leszel azzal 15 évesen tönkretennéd az életed.

Nem értem mostanság hova siet mindenki ezzel az elvesztés dologgal?

2012. szept. 22. 00:26
 3/12 A kérdező kommentje:

első, nem azt kérdeztem h kit érdekel, hanem egy véleményt kértem. ha nem tetszik minek olvasgatsz ezen az oldalon?!:)

második, köszönöm, igen én is gondolkodtam, hogy hová sietni... de azért még is van bennem egy vágy iránta, és egyre jobban gyötör:/

2012. szept. 22. 00:33
 4/12 anonim válasza:
nehéz helyzet,de szerintem is gondold végig. Ráérsz még ezzel,és ezt 15 évesen mondom.15L
2012. szept. 22. 00:37
 5/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%
nem találtál olyan választ.. a fszt nem :) csak azt hiszed h ti különlegesek vagytok ugye a tipikus "ez más" :) pedig nem az.-> igen 14 évesen nagyon gáz. persze ezt hiába hallod 1 idegentől mert úgyse lesz rád hatással jó esetben legalábbis. kérdezd meg 1 barátodat / barátnődet ő ismer és majd úgy adja meg a választ h azt el is hiszed neki.
2012. szept. 22. 00:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a fiúdnak kiadják a kotont, akkor mehet. Anélkül ne nagyon...bár én sem vagyok híve az ilyesminek...
2012. szept. 22. 00:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

igen gáz.. én majdnem 20 voltam és még ígyis várhattam volna vele.. hát késő bánat (:

21/L

2012. szept. 22. 01:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, korai...

Tudod hiába írják itt páran a; "hogyha védekeztek, éretten álltok a dologhoz, szeretitek egymást, tegyétek meg, talán több évig vagy örökre együtt maradtok ! :) " dumával, mert ez csak duma.

Elárulok valamit. A; verzió: lefeküdsz vele, aztán pár hónapig tart a 'láng' egymásra untok, jönnek a viták, és vége a kapcsolatnak.

B; verzió: ha szexelsz vkivel, az magába hordozza a teherbe esés veszélyét. Még a jó minőségű durex is kiszakadhat, aztán számolgathatsz hogy miért a francért nem jön meg?! Szedhetsz f.gátlót, de erre csak egy story-t írnék le: anyukám évek óta szedte a szert, és meg volt vele elégedve! Majd 48 éves korára ki kellet szedni a méhét, úgy bekavart neki a gyógyszer! (a menszesze sem akart elmúlni, meg hullani kezdett a haja, és ez több év tapasztalat után!)

C; verzió: együtt maradtok örökre. Na szóval sokan jönnek itt a gyakszin az ilyen meseszerű dumával hogy: 'nem fogod megbánni, én is 14 voltam, azóta ez a pasi a férjem =)'

Elárulom, hogy ezek az emberkék azért járnak fel ide, hogy saját lelki ismeretüket nyugtathassák!!! (már vagy 6 ilyen választ adó emberrel beszéltem privibe...)

Nem, nem bánják meg hogy annak a fiúnak adták oda a kincsüket...de a szexuális életük 'unalmassá válik' meg egyszerűen ha korán kezded akárkivel, is csinálod, megunod..

2012. szept. 22. 07:59
 9/12 anonim válasza:

semmit nem veszites, ha vartok meg. ebben a korban meg az is lehet, hogy a szerelmedet is tuldimenzionalod a baratod irant, lehet hogy mar 2 ev mulva is csak rohogsz a mostani onmagadon.

ha cigo vagy akkor mas a helyzet, abban az esetben mar most kestel vagy 4-5 evet a teherbeesessel is.

2012. szept. 22. 08:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, egy példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__33..

Ne kezdd korán. Legyen fiúd, de várjatok vele mert hidd el jó vége nem lesz semmiképp. Lehet hogy egy-két évig/évtizedig (is akár) felhőtlen lesz minden, de előbb utóbb...na érted.

Én 19 voltam mikor megtörtént. Előbb is lehetett volna, voltak felszínes kapcsolataim (amikről azt hittem huh örökké tart) egyébként ezek is akkor mikor elmúltam 16, mert előbb nem engedték (jól tették :) bár nem is akartam hamarébb kezdeni ezek is pici, 'kapcsolatnak se mondható kapcsolatok' voltak)

Aztán le érettségiztem, elmentem e.ügyire és ott ismertem meg életem szerelmét.

A másik. Emlékszem gimibe volt pár csaj akik ennyi idősen vesztették el, meg is bánták, vagy épp elviselhetetlenné váltak a közösségre nézve :s

Szóval ne, ne tedd meg. Legalább a 16-ot várd ki, jó szándékkal írom!

2012. szept. 22. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!