Józska kérdése:
Hogy lehet elveszteni a szüzeséget?
Figyelt kérdés
Nekem már nem kell a szüzességem, mert a barátnőim mindig azzal piszkálnak hogy én még szűz vagyok, hol lehet eladni? Vagy csak úgy lehet ha valahol az utcán elhagyom? LÉCCI segítsetek2012. szept. 19. 16:47
3/18 anonim válasza:
Komolyan mondom, hol vannak már a régi, jó vicces kamukérdések amiken jókat lehetett röhögni?
4/18 anonim válasza:
Jah :( Az a fördőszobás történet az még mindig viszi a prímet nálam :D De a macskás se rossz.
Most meg állandóan ilyen nyomorult humortalan nem eredeti fosokkal próbálnak vicceskedni.
6/18 anonim válasza:
Egyszeruen azt mondod, hogy lefekudtel valakivel, ha teged ez annyira zavar, nem kell nekuk tudni, hogy szuz vagy.
9/18 Mókusgyilkos válasza:
4: amikor a farkára szorul a samponos flakon ?:D v az másik?
minden esetre ahhoz össze hoztunk 1 laza 80+ hszt :D
10/18 anonim válasza:
# 9 Szerintem a # 4-es arra gondolt amikor az anyja benyitott a fürdőszobába, mikor ő álló farkokkal próbált a kádból a csapba hugyálni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!