Már idelye hogy megtörténjen köztünk az első. Hogyan oldjam fel a gátlásait és a félelmét az első szexuális élménytől?
Figyelt kérdés
Én srác vagyok csak a barátnőmnek lesz az első. Nagyon fel akarom tüzelni és hogy jól érezze magát. Persze benne van hogy minden igyekezetem ellenére neki annyira nem lesz jó az első.2012. szept. 16. 23:15
1/4 anonim válasza:
az ideje az pontos j-vel írandó. Mellesleg az ilyesminek nincs ideje!
A gátlás oldáshoz meg bizalom kell. Ha az nem elég mély akkor megszakadhatsz akkor sem fog ellazulni. Főleg ha úgy tekint a szüzessége elvesztésére mintha a vágóhídra menne, mint sok hülye kiscsaj.
2/4 anonim válasza:
Elsősorban ne mondogasd neki, hogy lazuljon el. Engem nagyon stresszelt ez a mondat. :) Egyébkén a hosszú előjáték segít.
3/4 anonim válasza:
hát, figyelj oda a körülményekre nagyon.. üres lakás, szép tiszta meleg ágy, hagyj neki bőven időt, kérdezd meg hogy biztos-e a dolgában, fürödj meg előtte, ne legyen éhes, ne legyen tele, meg a hold is álljon úgy...
4/4 anonim válasza:
Szerintem úgy tudnád feloldani a gátlásait meg félelmét, hogy hívsz egy tökös macsó srácot, te pedig elmégy addig moziba. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!