15-évesen ideális elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
15/L2009. júl. 31. 12:16
21/24 anonim válasza:
később szerintem.. most elveszted, akkor nem lesz jó házaséleted, mert annyira meg fog tetszeni a szex, hogy minden fickóval le fogsz feküdni, 25 éves korodra meg már annyi kapcsolaton leszel túl, hogy nem fog megfogni senki akivel együtt lehetnél egy életen át. ki leszel égve..
15/F nem vagyok szűz, nem bántam meg, de most szünetet tartok.. mert fontos h ne égjek ki
22/24 anonim válasza:
Kicsit korai. A mai világ erkölcsi fertőjében persze divat minél előbb túllenni rajta.
23/24 anonim válasza:
csak azt nem értem miért kérdezi mindenki ezt, amikor minden arról szól hogy nem jó korán elveszteni...Főleg általános iskolákban megy a védőnő meg mit tudom én. Akkor ideális ha úgy érzed, ne érdekeljen ilyen kérdésekben mások véleménye mert nem hiszem hogy ha midnenki azt írja hogy nem ideális, akkor te csak azért nem fogod elveszteni.
24/24 anonim válasza:
ha megvan az ideális partnered igen de am énsem javaslom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!