15-évesen ideális elveszíteni a szüzességet?
"Térj észhez,15 évesen ne akard elveszíteni a szüzességedet!Ha mégis megtennéd,akkor azzal együtt elveszíted az értékedet is!"
Elveszti az "értékét"?? Ezt most ugye te sem gondoltad komolyan?! Ennyi nagy hülye nem lehetsz...
A kérdésre válaszolva: testileg már bőven érett vagy, hogy lelkileg is az vagy-e azt mi innen ebből a pár sorból nem tudjuk megállapítani.
Én is 15 vagyok és barátom is van...
De azon a véleményen vagyok mint itt a többség...
Én is várok...több okból is..
1.nem akarok r*banc lenni..:/
2.a világon mindennél jobban szeretem a barátom de nem biztos h ő az akinek odaadnám magam..persze ez megváltozhat ha már 1-2 éve járunk...
3.a hátam közepére kívánom az egészet mert mindig erről van szó...
istenem itt már mindenki 14-15 évesen nagynak érzi magát?!
Sztem ilyenkor érdekesebb eljárni bulizni haverkodni húzni a fiúk agyát minthogy ezen gondolkodj...
Mert ha megteszed az nagy dolog a kapcsolatban aztán ezután már egy kis flört is jó nagy csalásnak számít..:S
Én nem értem h a korombeliek mért akarnak k*rvák lenni..:/
Most persze lehet lepontoztok de egyszerűen ez a igazság...
Sztem várj még..tudok olyanról akinek az első miatt ment tönkre a kapcsolata mert nem volt jó neki és utána nem volt boldog az illetővel...ez speciel 1ik oszt.társam vt..:/
nem minden esetben ideális, én 15 éves voltam, bnőm is, nem bántuk meg azóta is együtt vagyunk 18 évesek vagyunk most, kár lett volna kihagyni azt a 3 évet, fél évre rá hgoy együtt voltunk történt meg az első.
nem ideális, de vannak esetek amikor megteheted, ha bizol benne bizik benned, és ha szeretitek egymást, sztem a mai világban a 16 az átlag.. de inkább 15 évesen mint haverok még 18 évesen is szüzek és azok is maradnak még jópár évig, szval jobb előbb mint soha:D
Szerintem ne! Én ugy vagyok vele, hogy nem akarok felnöni. Élvezni akarom az életet :):)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!