Ti hogyan vesztetetek el a szuzessegeteket?
Figyelt kérdés
Gondolom mar sokan megkerdeztek, de en nem talalom...2012. szept. 15. 13:36
3/6 anonim válasza:
Mentem a pc boltba hűtőventilátort venni és mire hazaértem már nem volt meg.Pedig emlékszem,hogy ott hagytam az asztalon.
4/6 anonim válasza:
Büszke vagyok arra, hogy nem adtam könnyen magam és nem voltam senki játékszere. Nem úgy gondolkozom, mint a mai fiatalok, igényeltem a romantikát : séta a Margit - szigeten kéz a kézben, sok beszélgetés, udvarlás, puszi, semmit sem siettünk el. Egy éves udvarlás után, 20 évesen férjhez mentem, s a nászéjszakán beteljesült a szerelmünk. Közel 20 éve jóban - rosszban együtt vagyunk, 3 gyermekünk van. Vannak problémáink, de igyekszünk mindent megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!