Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztésénél...

A szüzesség elvesztésénél jobban fáj ha vastagabb a férfi hímvesszője? Vagy ugyanannyira fáj mint ha vékony lenne?

Figyelt kérdés
2008. máj. 15. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, ha nem leszel eléggé felizgulva és benedvesedve, akkor fájni fog ha vastag, ha vékony!
2008. máj. 16. 07:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ezt az befolyásolja, hogy mennyire leszel gátlásos, mennyire tudod elengedni magad, mennyire nedvesedsz be. Mindenképpen mond el a párodnak hogy szűz vagy, mert akkor óvatosabban, odafigyelve kell elkezdeni a dolgot, sok előjátékkal, és lehet hogy egy kis síkosító is segítene. Mindenképpen tudnia kell a párodnak hogy te még szűz vagy.
2008. máj. 16. 11:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örül neki a legtöbb pasi, hogyha elveheti egy lány szüzességét!!!!A lényeg, hogy hosszú legyen az előjáték!Pettingeltek már?mert ha nem nagyon, akkor nem rögtön a sexxel kéne kezdeni.
2008. máj. 16. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozva az előttem szólókhoz: Őszinteség! A fiúk amugy is nagy dolognak tartják, ha bevezethetnek valakit a "művészet" rejtelmeibe...uh nyugi;)

A pénisz vastagságáról annyit, hogy: ha megfelelő izgalomban vagytok mindketten, és a pasidnak nem egy dorongja van:D - a európai átlag 14,7 cm - akkor ez nem fog számítani, mert a szűzhártyád, ami érzékeny lehet. Ne ess kétségbe, mert ez is változó: van akinek vastagabb, vékonyabb:) És ha gyakran maszturbálsz úgy, hogy mélyebben a hüvelyedbe nyulsz, vagy sportolsz erőteljesebben, talán már meg is repedt. A lényeg, hogy mondd el neki, és hogy ne siessetek. Egy jó alapos pettinghancúrt nyomjatok le, aztán meg előre...de csak ha késznek érzed magad! Az ágyban az őszinteség/természetesség a legfontosabb. Úgyhogy mondd el neki, hogy bízni tudj benne, és ő meg ismerje a szituációt... Tényleg ne aggódj emiatt, én pl nagy dolognak érezném ha egy lány ezt elmondaná nekem és velem szeretne először életében szeretkezni:D

Szurkolok;)

2008. máj. 17. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha abban sem vagy vele őszinte,hogy szűz vagy e,szerinted jó lesz a szex?ennyi gátlással és félelemmel mindegy mekkora afarka,egy rossz élmény lesz az egész
2008. dec. 2. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
17 évesen lehetne több eszed...
2009. nov. 16. 16:48
 17/19 anonim válasza:

miért nem kérdésre válaszoltok?

amm én nem tudom , sajnos...még szűz vagyok.de szerintem vastagabbal jobban fájhat, de tényleg nem tudom:)

jaa most látom milyen régi már a kérdés akkor mindegy.

amm milyen volt?:)

2010. júl. 27. 17:49
 18/19 Imre777 ***** válasza:
Na mi volt?!
2020. febr. 16. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vastagabb penisz jobb a szuzhartya kitagitasahoz,vagy atszakitasahoz!Az teljesen kitagitja a nő huvelyet!
2023. márc. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!