A szüzesség elvesztésénél jobban fáj ha vastagabb a férfi hímvesszője? Vagy ugyanannyira fáj mint ha vékony lenne?
Csatlakozva az előttem szólókhoz: Őszinteség! A fiúk amugy is nagy dolognak tartják, ha bevezethetnek valakit a "művészet" rejtelmeibe...uh nyugi;)
A pénisz vastagságáról annyit, hogy: ha megfelelő izgalomban vagytok mindketten, és a pasidnak nem egy dorongja van:D - a európai átlag 14,7 cm - akkor ez nem fog számítani, mert a szűzhártyád, ami érzékeny lehet. Ne ess kétségbe, mert ez is változó: van akinek vastagabb, vékonyabb:) És ha gyakran maszturbálsz úgy, hogy mélyebben a hüvelyedbe nyulsz, vagy sportolsz erőteljesebben, talán már meg is repedt. A lényeg, hogy mondd el neki, és hogy ne siessetek. Egy jó alapos pettinghancúrt nyomjatok le, aztán meg előre...de csak ha késznek érzed magad! Az ágyban az őszinteség/természetesség a legfontosabb. Úgyhogy mondd el neki, hogy bízni tudj benne, és ő meg ismerje a szituációt... Tényleg ne aggódj emiatt, én pl nagy dolognak érezném ha egy lány ezt elmondaná nekem és velem szeretne először életében szeretkezni:D
Szurkolok;)
miért nem kérdésre válaszoltok?
amm én nem tudom , sajnos...még szűz vagyok.de szerintem vastagabbal jobban fájhat, de tényleg nem tudom:)
jaa most látom milyen régi már a kérdés akkor mindegy.
amm milyen volt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!