Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele?

Lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés
16/L vagyok, barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Én is tudom, hogy ez még elég kevés idő. Még mielőtt összejöttünk, tisztában volt vele, hogy én nem fogok lefeküdni vele, de nem érdekelte, elvégre nem is ez volt ez volt a szándéka. Viszont most ez változott. Ő is szeretné, én is. Talán még várok egy hónapot. Szerintetek nagyon korai? Ne írjatok bunkó válaszokat, légyszíves.
2012. szept. 12. 13:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
nagyon kevés a 2 hónap! legalább félévet várj!
2012. szept. 13. 17:03
 12/14 anonim válasza:
Szerintem biztosan várjál vele még egy hónapot , vagy max 2-t. De ha megbízol benne és mind a ketten készen álltok rá akkor nem korai.. Csak gondold át alaposan mit szeretnél, az a lényeg!!
2012. szept. 13. 22:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2012. szept. 15. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem akar veled szexelni, maximum próbál türelmes lenni...

Addig is otthon elrendezi magának, és próbál rendes lenni veled - gondolom...

Ha megy a petting köztetek, akkor gondolom legalább "máshogy" segítesz rajta néha vagy nem?

Szóval érthető és talán helyes is, ha még várni akarsz, de segíts neki, hogy türelmes tudjon lenni... Ha ő is hasonló korú - gondolom az - akkor túlteng a tesztoszteron benne, olyan késztetése van, aminek igen nehéz ellenállni, ebben a korban ez még újdonság neki és meg kell tanulnia uralkodni magán.

Ha szereted akkor tudsz neki segíteni, és meg tudjátok beszélni. Szerintem itt bővebben nem mennék bele :DDD

2012. szept. 19. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!