Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valóban defektes lenne az a...

Valóban defektes lenne az a lány aki 19 évesen szűz, és nem volt még egy barátja sem?

Figyelt kérdés
Már többször is olvastam ezt, hogy defektesnek, és kicsit másabbnak tartják az ilyen lányokat.

2012. szept. 10. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez neha a szerencsen is mulik, hogy kivel hoz ossze a sors. Inkabb legy szuz, mint rib@nc, de az se jo ha tul valogatos vagy, szal meg kell talalni a kozep utat ami a legnehezebb.
2012. szept. 10. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
16%

Nem unjátok még ezeket az önigazoló kérdéseket?

Nem tarok defektesnek senkit annak alapján, mikor veszti el a szüzességét. De ez a "hátulról jövök, hizlalom a májam, úgyis engem istenítenek, megkérdezem, nagyon gáz, hogy szűz vagyok még?" nagyon szánalmas...

2012. szept. 10. 21:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem e miatt jött a kérdés. Csak megkérdeztem, de nincs ebben semmi hátsó szándék. Nem tudom mit képzelsz...
2012. szept. 10. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hányszor szerepel ilyen jellegű kérdés, aztán gondolkodj el rajta...

Többre mész vele, mint azzal, hogy lepontozod az őszinte véleményem, amit tapasztalatok alapján írtam...

2012. szept. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!