Hogyan húzzam el a masztit? És hogyan ujjazzam magam?
Figyelt kérdés
14/L2012. szept. 8. 17:01
1/6 anonim válasza:
az elhúzást úgy ajánlom hogy olyan dologra gondolsz ami nem vonzó, pl ha már érzed hogy közel vagy a "sikerhez" de nem akarod még akkor gondolj a kismajmokra ahogy ugrálnak a fákon vagy ilyesmi vagy csúnya csövesekre, utána kicsit lenyugszol és folytathatod :) ujjazást úgy ajánlom hogy a csiklódat izgasd ( ilyen kis borsószerű ott lent) a lényeg hogy szerintem érzed ha megtalálod ha kell még esetleges tanács írhatsz privátba
3/6 anonim válasza:
Amit az első írt az mind hasznos, de van még pár dolog. Először is nem kell az ujjadnak folyamatosan mozognia a hüvelyedben, ha érzed, hogy mindjárt jön az orgazmus, akkor állj le az ujjazással, vagy gondolj másra. Akarat erő kell a dologhoz, azt tudom, én is nehezen tudok a faszveréssel lassítani, vagy leállni orgazmus előtt. Továbbá tudatosan is próbáld meg leállítani, gondolj arra, hogy még nem akarod, és uralkodj a puncid felett. Legyél erős, és összpontosíts, uralkodj a testeden, és ne a tested rajtad. Figyelj a tested minden jelzésére, tudd hogy mi mit jelent, mire hogy kell reagálnod. Próbáld ki, hogy ugyanarra az érzésre egyszer így egyszer úgy reagálsz, és figyeld, mikor hogy sül el. Tehát ne csak élvezkedj, hanem maszturbálj tudatosan. Tanuld meg pontosan időzíteni az orgazmust, hogy akkor jöjjön amikor akarod. Ujjazni egy vagy két ujjal érdemes, ne csak ki be húzogasd, hanem nyomd is neki a hüvelynek, esetleg körkörösen. A hasad felőli oldalát ingereld a hüvelynek, ott érzékenyebb. Érdemes sokat foglalkozni vele, hogy később fiúval is menjen a dolog, neki is el tudd mondani mi jó neked. Bocs, hogy itt fiúként osztom az észt, de remélem segítettem. 19/f
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az első és a harmadik kommentet. :)
2012. szept. 11. 17:39
5/6 anonim válasza:
Hát próbáld meg pezsisüveggel.... ha azzal nem jön be ott a sopronis ;) balról jobbra
6/6 anonim válasza:
Azóta 16 éves vagy majdnem. Még mindig nem tudod eléggé elhúzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!