Milyenek a szűz csajok?
Már sok embertől hallottam, hogy bárki jöhet, csak szűz lány ne. Nem csak szexre értették, hanem párkapcsolatra is, szerelemre is. Állítólag túl zárkózottak és csak a baj van velük...
Tényleg így van? Vélemény?
Neked mi a tapasztalatod a szűz csajokkal? Vagy ha te nő vagy, milyen szűz lánynak érezted magad? Valóban kis ideggombóc voltál?
11-es egy kérdés (pontosabban kettő):
Miért nem "adtad oda magad"?
1., Mert még csak 16 éves vagy (szerintem nagyon helyes, hogy 16 évesen megőrzöd magad, nem k*rvulsz el mint a mai lányok társadalma és valóban igaz, amit mondanak, hogy az első alkalomra érdemes várni ;) )
2., Mert nem kívánod a párod eléggé, nem elég vonzó számodra... mert habár szereted/kedveled, nem egy olyan aki mellett nem tudod törtúztetni magad... ellenben, ha a számodra legvonzóbb férfi lenne (most nem tudom ki az, feltételezzük, hogy Johnny Depp), akkor nem hogy 1 évet nem vártál volna a szexel, hanem már a járásotoktól számított 1 hónapon belül odaadtad volna magad neki. :P
Lehetsz őszinte, úgysem tudjuk ki vagy :)
Ha valaki olyat mond, hogy csak szűz lány ne, akkor annak gratuláció. -.-"""
Szerintem meg kell becsülni egy szűz lányt, és sőt örülni kell neki hogy bízik annyira pasiban hogy neki adja magát oda. És senkinek sem megy elsőre olyan könnyedén és egyszerűen, mindenki parázik az első alkalommal, úgyhogy ez érthető nem tudom miért kell akkor azokat a csajokat eldobni..
Előző! Amúgy én is így vélem,... valamiféle megtiszteltetés lehet, vagy hogy is fogalmazzam meg.
Csak kíváncsi voltam, hogy miért kerülik egyesek a szüzeket... mondjuk szerintem az ilyen embereket csak az egy éjszakás d.ugások érdeklik
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!