Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyenek a szűz csajok?

Milyenek a szűz csajok?

Figyelt kérdés

Már sok embertől hallottam, hogy bárki jöhet, csak szűz lány ne. Nem csak szexre értették, hanem párkapcsolatra is, szerelemre is. Állítólag túl zárkózottak és csak a baj van velük...

Tényleg így van? Vélemény?

Neked mi a tapasztalatod a szűz csajokkal? Vagy ha te nő vagy, milyen szűz lánynak érezted magad? Valóban kis ideggombóc voltál?

2012. szept. 8. 13:52
1 2
 1/16 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
Én féltem milyen lesz az első szeretkezés, mindig húztam és halasztottam. :D De aztán fél év után beadtam a derekamat a barátomnak :D
2012. szept. 8. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem még szűznek számítok, de... hogyismondjam, nem vagyok ideggombóc. Többen mondták, hogy inkább akkor bevállalós.

Embere válogatja.

2012. szept. 8. 13:56
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Valóban.Sok idő kell,hogy feloldódjanak.Szexel is így van.Az elsőnél mindig paráznak stb....

Ezzel sokan nem akarnak foglalkozni.Sok idő.

Van mikor érdemes várni :)

F19

2012. szept. 8. 13:56
 4/16 Hole Hunter ***** válasza:
44%
Egy szóban: tapasztalatlanok.
2012. szept. 8. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Én úgy tudtam hogy a pasik szeretik a szűz lányokat éppen azért mert szűk lyukuk van
2012. szept. 8. 14:11
 6/16 A kérdező kommentje:

14:11 Igen én pont ezt becsülöm bennük, mert nem olyanok mint egy nyilvános ház, és nem fordult meg bennük már a fél város :P

De viccet félretéve a mai világban nagy kincsek, csak.....

... nehezen oldódnak szerintem is (legalábbis én ezt vettem észre), amit az egyik hozzászóló is írt.

A baj pedig az velük, hogy ezt a pasira is átragasztják, ezt az ideges viselkedést.

Azért írtam ki ezt a kérdést is, hogy lássam, mások hogyan vélekednek erről.

2012. szept. 8. 14:21
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Igen gyakran átragad.

Kicsit nyomasztó tud lenni,ahogy aggódik.Pedig vigyáz rá az ember.Az első 1-4 alkalommal mindent úgy csinál az ember,hogy neki jó legyen.

2012. szept. 8. 14:25
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Én szűz vagyok, 1 hete voltam egy buliban, ahol először csókolóztam :) Hát... nem is tudom, igaziból, csak az kellett nekem, hogy ő kezdeményezzen, mivel fogalmam sem volt róla hogy a frászba csináljam, meg, hogy milyen lehet. Aztán, mikor ott aludtam, nagyon rám mászott, akkor tényleg megijedtem, meg most is félek kicsit milyen lesz az első, de ha türelmes, meg vigyáz rám, akkor nem fogok félni. Szóval döntsd el, hogy ideggombóc vagyok vagy sem :)
2012. szept. 8. 19:19
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
19 szűz vagyok. Én nem fogalmaznék úgy, hogy ideggombóc vagyok. Szerintem, (és mindenki magából indul ki) az a baj, hogy a lányok alapból sokat gondolkodnak a jövő dolgain előre terveznek, előre félnek, aggódnak dolgokon, pl. hogy lesz mint lesz.Ez lehet az egyik dolog. A másik pedig az hogy szerintem, ha olyan a fiú, aki sok lánnyal volt már akkor a lány tudja, hogy van tapasztalata és a fiúnak emiatt biztos lehetnek elvárásai is az ágyban. Na most egy olyan, aki soha nem csinált még ilyet az honnan tudja mit kell csinálni ahhoz, hogy jó legyen a srácnak. Szűz lányok esetében szerintem nagyon fontos az, hogy a fiú odafigyeljen a lányra, legyen gondoskodó, gyengéd és megértő, kedves, odaadó!
2012. szept. 8. 20:00
 10/16 A kérdező kommentje:

"Szűz lányok esetében szerintem nagyon fontos az, hogy a fiú odafigyeljen a lányra, legyen gondoskodó, gyengéd és megértő, kedves, odaadó!"

Hát nem tudom, de én azt vettem észre ezzel a gyengéd és odaadó dologgal kapcsolatban mind szűz és nem szűz nőkön, hogy marhára nem számít ha a pasi 10/10 akkor akár pár napon belül odaadják magukat a pasinak... de egy átlagos manusnak hónapokig kell türelemmel lennie (és nyilván aki hónapokig kivár az szeret is)

Bár lehet ez csak szerencsétlen véletlen, hogy ilyeneket láttam a közvetlen környezetemben...

2012. szept. 8. 21:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!