Félek a puncitól. Még sosem szexeltem. Attól félek,
hogy ha szex lenne, büdös lenne a lány nemiszerve. Vagy
legalábbis undorítónak találnám és nagyot csalódnék.
Mi lehet ez? 26f
Menj prostihoz, mert túl idős vagy már ahhoz, hogy normális úton találj barátnőt.
2012. szept. 5. 00:16
12/22 anonim válasza:
Úristen! Hát belekezdetek, aztán ha nem jön be, nem kötelező folytatni!
Az egészséges, tiszta puncinak semleges illata van! Az íze változó, attól függ, éppen hol tart a menstruációs ciklusa, egyébként enyhén sós!
Ha valakié büdös, állott szagú, az vagy mosdatlan vagy fertőzött! Egyébként napi 1 fürdés vagy zuhanyzás mellett is normális, tiszta illatú.
2012. szept. 5. 10:05
13/22 anonim válasza:
28L
2012. szept. 5. 10:05
14/22 anonim válasza:
Figyelj gondoltál már arra hogy tusoló alatt vagy kádban próbáld ki a szexet? Azért mert akkor biztos lehetsz benne hogy tiszta és meg van fürödve és nem büdös a pi*na . Aki kivül tiszta az belül is.
2012. szept. 5. 16:18
15/22 anonim válasza:
Már ne haragudjatok , de ez a sok ásványvíznek a következménye. Valószínű, hogy csak palackban ismered a vizet. pedig a tusolóban is van, csak alá kell állni.
A víz és a szappan hatásos szagtalanító, sőt még egy kis kurosz parfüm is mehet a testre.
Ez megszüntetheti a fóbiádat. Próbáld ki. Hidd el hogy segít.
2012. szept. 5. 23:40
16/22 anonim válasza:
Vigyáz a pinától mert egy kettő még fogakat is növeszt !!!!
Főleg attól menekülj amelyik szőrös mert nem látod a fogakat !!!!
2012. szept. 6. 17:26
17/22 berezzd válasza:
Hát öreg én nem igazán értelek. Én 20 éves koromig szűz voltam de már alig vártam hogy belenyaljak egy punciba. Sőt, mondok jobbat: nyalás közben tiszta punciszaft lessz a szakállam, és az egész dugás alatt érzem a partnerem szagát. Vááááh. Amúgy meg előbb jól írta egy csaj: Ha igényes nővel kezdesz ki, annak biztosan ápolt a cicuskája, és isteni finom. De szerintem inkább menj el egy prostihoz hogy élőben is láss puncit, megkóstold, és önbizalmad legyen.
2012. szept. 9. 13:12
18/22 anonim válasza:
Itt van élőben Mr. Monk!
2012. szept. 16. 21:59
19/22 anonim válasza:
vajon...
"...a puncinak van halszaga, vagy a halnak punciszaga?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!