Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A kettőnek van köze egymáshoz?

A kettőnek van köze egymáshoz?

Figyelt kérdés

Kb fél éve a legnagyobb OB tampont használom, mert azzal kibírok nehéz napokon 3 órát nagyjából. Eddig néha éreztem, hogy fáj felhelyezésnél. Amióta elvesztettem a szüzességem, most jött meg először. Egyáltalán nem fájt, pedig úgy éreztem, jobban feldugom, mint szoktam. Összefügg a dolog azzal, hogy már nem vagyok szűz? (Csak azért érdekel,hogy akkor megmarad ezentúl így, vagy lesz, amikor fájni fog?)

18L

2012. szept. 2. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
talán. a pénisz nagyobb,és ahhoz jobban kitágultál.talán most már könnyebb
2012. szept. 2. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl mélyre dugod fel. Kb. középre.

Amíg szűz voltál akkoris a legnagyobbat használtad? :o Én akkor kicsit/közepeset. De legtöbbször betétet.

Hogy szoktad felrakni? Mert van akinek azért fáj, mert rosszul rakja fel, szerintem neked is.

2012. szept. 2. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a legnagyobbat használtam akkor is. Nem volt durva fájdalom, csak ha az ember nincs felizgulva, akkor ugye érzi, ha bármit feltolnak... Szóval annyira éreztem, egészséges "fájdalom" volt, néha az fájhatott, hogy túl akartam tolni. Felrakással pedig nincsen semmi baj szerintem, mondom, mostmár nem is fáj néha sem.
2012. szept. 2. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam, előtte nekem is csak nagyon nehezen sikerült felhelyezni, de azóta már semmi gond. :)
2012. szept. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!