Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi az ideális, amennyit...

Mennyi az ideális, amennyit vár egy lány az első előtt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 23:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
fejtsd ki akkor (bár nem hiszem, hogy sokat változna az álláspontunk)
2012. szept. 2. 11:20
 12/27 A kérdező kommentje:
Az van, hogy én nagyon szeretem. A nap minden percében rá gondolok. De nem hagy békén ezzel a témával, kvázi kimondta, hogy csak le akar fektetni. Én ezt húzni akarom, egyrészt mert nem akarok úgy lefeküdni vele, hogy kihasznált, másrészt meg mert abban bízom, hogy időközben belém szeret, és azért akar majd velem lefeküdni, nem pedig szórakozásból. És kíváncsi voltam, hogy meddig tudnám ezt az egészet húzni.
2012. szept. 2. 11:24
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem fog beléd szeretni,csak kihasznál,egyszer-kétszer megdug.Majd elfelejted,ez csak fellángolás,a helyedben inkább elküldeném a pi**ába.
2012. szept. 2. 11:55
 14/27 anonim ***** válasza:
Azt mi nem tudhatjuk mennyire kanos ez a gyerek... nem hinném, hogy beléd fog szeretni, ha ennyire csak meg akar dugni... de végülis annyira nem nagy hülyeség, hogy húzni akarod de ne rakd szét a lábad neki, mert később ha elszáll a rózsaszín köd nagyon meg fogod bánni...
2012. szept. 2. 11:59
 15/27 A kérdező kommentje:
NEm fellángolás, már majdnem 1 éve szerelmes vagyok belé, én próbáltam elfelejteni, de nem megy.
2012. szept. 2. 12:03
 16/27 Scofield86 válasza:
1 éve szerelmes vagy oké. Lefektet. Megdug, odaadtad a "tisztaságod" egy olyannak aki rohadtul nem értékelte azt. Meg amúgy azért azt még megkérdezném hogy ismered a srácot? vagy csak ráaggattál tulajdonságokat amibe beleszerettél?
2012. szept. 7. 08:37
 17/27 A kérdező kommentje:
Ismerem, már elég régóta... Sokat lógunk együtt.
2012. szept. 7. 16:50
 18/27 anonim ***** válasza:

Nincs ideális! Ez nem időhöz kötött! Bizalom vágy és érettség kell hozzá. Fiatalon általában érzelem is de ha van értelem akkor ez kevésbé fontos.

Ha nincs kész rá ne tegye meg, de ha kész van és vágyik rá akkor tegye! Bár sokaknak még ez sem elég, és a társadalom jóváhagyására vágynak, mert félnek hogy megszólják őket még,ha senki nem is tud róluk és amúgy sincs semmi közük hozzá akkor is.

2012. szept. 7. 23:26
 19/27 anonim ***** válasza:

09-02 11:24

Akkor kihasználás, ha neked a szex nem jelent sokat és te mást akarsz inkább, de ő meg csak szexet.

Ha nem akarsz vele lefeküdni akkor ne tedd meg, és főleg ne az ő unszolására!

2012. szept. 7. 23:29
 20/27 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én úgy érzem, Te ezt már rég eldöntötted, csak megerősítést szeretnél hallani tapasztaltabb emberektől.

Ismerem a kamaszok gondolkodását. Néha felteszik a kérdést, ám a nemleges válasz esetén ellenkezésből, dacból is meglépik a dolgot. Az ember hajlamos, hogy csak a saját hibájából tanuljon.

Ennyi idősen már bele lehet vágni a szexuális életbe, de nem biztos, hogy jó lépés lesz.

A szex az élet része, egy kis pontja, nem eget rengető, nem kimagasló teljesítmény, nem tudományos csoda, nem varázslat. Sokan túl lihegik az első aktus fontosságát. Természetesen másképp éli meg az elsőt egy lány és egy fiú, egy talpraesett vagy egy teszetosza, egy érzelmes ember vagy egy tahó.

Hogy TE mely csoportba tartozol neked kell eldöntened! Ha érzelmes, értelmes, sokat agyaló (lelkiző) lány vagy akkor nem javaslom, hogy erotikus tárgy legyél egy olyan srác számára, akit te piedesztálra emeltél a kis fejedben, miközben ő nem is érdemes rá.

Amennyiben szeretnéd már átélni, és eltudod fogadni, hogy utána a srác egyszerűen lelép, akkor nosza, adj bele apait, anyait. :-)

Ami fontos, nem egy hülye pasi után ítéld meg a férfiakat! Nem minden férfi ilyen!

Hozzáteszem, a szexuális élet szerves része az egyének szexuális beállítottsága. Vannak akik alárendeltek, vannak akik irányítóak, és akadnak, akik a középúton baktatnak. Akadnak akik szinte igénylik a lelki szenvedést és elébe mennek. Tudatosan vagy tudatalattiból vezérelve akkor is belemennek egy kapcsolatba, ha előre tudják, hogy az számukra lelki megpróbáltatással fog végződni. (Ez főként nőkre jellemző. Lásd pl. azokat, akik nős pasikra buknak)

2012. szept. 9. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!