Rossz ötlet így elveszíteni a szüzességem?
Ez mindenkinek az egyéni döntése...
Én speciel pont ugyanebbe a "hibába" estem annak idején(utólag könnyű okosnak lenni)és nagyon megbántam!!!
Úgyis megteszed ha akarod, legyen már önálló akaratod, itt nincs GyK. 10 parancsolat ezen szöveggel, h:
-Te leány ki még nem kötelékben élsz egy férfival testi örömöket nem élhetsz egyel sem.
Szerintem te döntsed el, de vegyél figyelembe mindent...
Ha később lesz olyan barátod akivel komolyan gondolod, eltudod vele képzelni, akkor meg bánni fogod hogy egy kb haverral volt az első.
17 évesen meg a prestigen kívül nincs szerintem kifejezett szükségleted a szexuális életre...
17 évesen nem olyan nagy szükséglet még az... pláne, hogy nem is tudod mit jelent. Inkább csak kíváncsiság. Én 18 múltam mikor elvesztettem. Elég csúnya történet. Egy csúnya. züllős éjszaka után a barátomnál aludtam. Persze anyuék azt hitték bnőnél. Felmentünk a szobájába... Nekem kb. fél perc volt és már aludtam is.
Arra ébredtem, hogy a srác kézzel kényeztet és mikor látta, hogy ébredezek, rám köszönt h "jó reggelt"... (Kint még sötét volt.)
Mikor kellően nedvesnek érzett (mert ez ellen tenni nem tudtam) minden kérdés és zokszó nélkül becsúszott.
Erőszaknak nem mondható, mert tudtam mit csinál, de abban az állapotban mikor még a tegnapi ebéd is visszaköszönt előzőleg, nem volt erőm tiltakozni.
Lehet rám mondani, hogy hülye liba, minek iszol annyit... De azt hiszem, ez nagyon nem volt fair egy kapcsolaton belül. ^^
Ezzel nem megakarlak ijeszteni, hogy te is tutira így jársz. Csak gondold meg, hogy mikor és kivel. Ha tehetném, nagyon nem így csináltam volna. Igen, valóban egy életre nyomot hagy, hogy jó vagy rossz élmény volt-e.
Arról nem is beszélve, hogy rámehet a barátság.
Gondold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!