Jó ötlet úgy elveszíteni hogy közben menstruálok?
Szerintem nem jó ötlet. Ha 18 évet kibírtál, ő meg 23-at, akkor ne ezen a pár napon múljon. A férfiak többségének azért nem a begerjedés a reakciója egy vérző punci láttán... Különösen nem első alkalomkor.
26/N
A legtöbb pasit egyáltalán nem zavarja, csak azokat, akik finnyásak. Ha pedig komoly a kapcsolat, régóta tart, imádjátok egymást, akkor főleg nem fogja zavarni. Aki finnyás, az meg magára vessen, olyankor a pasiknak is jobb (legalábbis az én barátomnak jobban esik valamiért).
Bár, nem tudom, hogy első alkalomnak jó ötlet-e. Én várnék pár napot. 21/L
Mi szoktunk olyankor is, ha megvan, az én páromat nem zavarja, én meg olyankor is kívánom (talán még jobban).
(Köszönöm, nem kérek kioktatást, hogy milyen egészségtelen, 33N vagyok és kellően tájékozott, mérlegeltem az előnyöket és hátrányokat, és hiszek a nőgyógyászomnak, aki szerint nem árt, ha mindkét fél egészséges.)
Elsőre viszont nem ajánlanám. Nyugodtan mondd meg neki, hogy várnia kell pár napot. Ha erre azt mondja, hogy nem zavarja, akkor is várjatok. Megmondom, miért. Ha szűz vagy, és nem simogatnak kellő ideig, baromira szar lesz, nagyon fog fájni. Ha ott maszatos meg kenődik, nem fogja elég sokáig csinálni, ergo szar lesz.
Ráadásul ő i tapasztalatlan, akkor meg pláne, fogalma sincs, mire számíthat. Lehet, hogy undorodni fog, és így indítani a szexuális életet nem egy jó dolog.
Mellesleg azt írod, "ő" már nagyon szeretné. És te? Te nem? Mert szerintem ez lenne a leglényegesebb dolog.
megvárnám amig elmúlik :D
ne azon a pár napon múljon . . .
addig meg kitudjátok várni , nem ?:D:D
A menstruáció alatti szex nem finnyásság kérdése. Komoly egészségügyi következményei lehetnek, egy egy nőgyógyász se javasolja ilyenkor a szexet.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!