Ha a szüzességemet még nem vesztettem el, akkor ugye nem tudok maszturbálni?
Ne hallgass olyan hülyékre mint pl az 1-es válaszoló!
Masztizni már a 6-8 éves lányok is szoktak és tudnak is! A maszti is szex féle de magaddal csinálod. Teljesen egészséges és normális ami segít hogy megismerd a tested és később boldog nemi életed legyen!
Nincs korhatárhoz se mennyiséghez kötve! Akkor és annyiszor csináld amikor és ahányszor jól esik!
A barátod elég szerencsés hogy láthatta a puncidat, de szerintem még őt nem kéne bevonni ilyesmibe! Előbb legyél tisztában vele hogy milyen is az és hogy mi is az a szex és legyél kicsit érettebb és okosabb, mert a kérdésed alapján nagyon keveset tudsz erről!
A barátod és közted még lehet hogy nincs is meg az a mélységű bizalmi érzelmi kapcsolat ami az ilyesmihez szükséges, úgyhogy a maszti még jó ideig legyen a te saját intim dolgod! A szex meg csak jóval ezután jöjjön ami lehet akár több év is!
27F
1-
szerintem nehogy már egy 14 éves "kislány " küldjön el aludni :D
2 -masztrucbációt egyedül csinálod, pettinget a pároddal
3-szüleid büszkék lehetnek rád, hogy 14 évesen inkább a b@száson jár az agyad, mint a tanuláson és társain , de hogy ne offolj le, tudsz masztizni.
"Masztizni már a 6-8 éves lányok is szoktak és tudnak is!"
Elég szégyen, ha már ennyi idősen tudnak az ilyenekről... :( Hova fejlődik ez a világ édes istenem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!