Ha kinyalt a barátom, attól lehetek terhes? (Légyszi ne sértő válaszokat! )
Figyelt kérdés
sajnos nem vagyok valami tapasztalt szex terén és én nem akartam, hogy ő megtegye, de nem akartam megbántani...2009. júl. 27. 18:02
11/15 anonim válasza:
röviden összefoglalva: az egyetlen dolog amitől terhes lehetsz, ha sperma kerül a puncidba. ez megtörténhet úgy hogy óvszer nélkül szexeltek (mármint bedugja), de úgy is hogy petting közben elélvez, olyan lesz a keze, és megujjaz vele. sőt, ha mondjuk a szádba élvez, smároltok és utána nyal ki, akkor is lehetsz terhes.
szóval a lényeg, hogy spermás testrész ne kerüljön a puncidba és a közelébe. akkor nem lehetsz terhes
12/15 anonim válasza:
Ha lenyeli a spermát és smárolnak és úgy nyalja ki nem lehet terhes..ez már túlzás. Alapból kevés marad a szájában és hacsak nincs a srácnak 10 cm-es nyelve amit tövig benyom a hüvelybe,akkor kizárt a teherbeesés. A csiklóra került spermától nem lesz senki terhes,mert nem másznak fel a hüvelybe a méhszájon át a spermiumok, hacsak nem Chuck Norris spermájáról van szó. :D
13/15 A kérdező kommentje:
na jó, köszi mindenkinek ezeket a nemes gondolatokat...
azért jó fejek vagytok, hogy írtatok :|
2009. júl. 27. 21:00
14/15 anonim válasza:
Az előzőé nem teljesen 100. Akkor is terhes lehetsz ha egy kicsit "bekéreckedik" vagyis az előnedvtől attól függ mennyi spermát tartalmaz. DE terhes csak akkor lehetsz ha a nemi szerveitek érintkeznek.
15/15 anonim válasza:
ha előtte a saját szájába élvezett, akkor igen xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!