Egyetemi gólyatáborban szüzességet elveszíteni. Gáz?
Figyelt kérdés
Nem tervezem :D Csak ha véletlen megtörténne.2009. júl. 26. 22:47
1/13 anonim válasza:
figyi ugy csináld h neked jó legyen... ha ugy jön a lépés miért ne... bár sztem ojannal jobb lenne akit már régebbota ismersz, és a párod, tisztel téged és a kivánságaid...
arra számits ha ez az elsö lesz, h szar lesz... najo nem szar, de ne számits orgiára... az elsö mindig tiszta bénázás... ja és ha nem tetszik vmi szolj a pasira... nehogymáá:D
2/13 anonim válasza:
Áhh csak a fél egyetem ribancnak hisz ha megtörténik, de tegyél ellene h ne történjen meg ha mégis a gumira figyelj
3/13 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, ha valaki 18 évesen még szűz. :P
4/13 anonim válasza:
Nem az a gáz, aki 18évesen szűz, hanem aki azért veszti el mert már 18éves.
5/13 anonim válasza:
Próbáld megoldani a BME VIK gólyatáborában. Előre kíváncsi vagyok, hány csaj lesz :D
6/13 anonim válasza:
áááááh, egy full ismeretlennel akarod elveszíteni akit azalatt a 4-5 nap alatt megism,ersz? gondolkodj már, utána ez elfog terjedni kb 3 nap alatt, és te leszel a suli ribanca. 4 éven keresztül :S
7/13 anonim válasza:
Gáz. Nem mások, hanem magad miatt. És nehogy elhidd, hogy az első mindenképpen szar, lehet csodálatos is, legjobb eséllyel akkor, ha szereted is az illetőt...
8/13 anonim válasza:
Szüzesség elvesztését tervezni fölösleges. Megtörténik és kész. A spontán dolgok a jók. De részegen mindenféle noname alaknak ne add oda magad.
9/13 anonim válasza:
Az még csak hogy gáz az egy dolog , de hogy ezt mindneki szeme láttára és tök részegen az már a plafon.( volt rá precedens az én gólyatáboromban , és nem én voltam az)Na ezt a helyzetet igyekezz elkerülni.
10/13 Naga_Chevalier válasza:
Én a helyedben mesziről elkerülném az ilyen szituációkat az ilyen alkalmakkor. De ha MAIN RIBANC akarsz lenni akkor csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!