Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 évesen van még erre esélyem?

18 évesen van még erre esélyem?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok. Mások ezt nem nagyon hiszik el, mert szép és értelmes lánynak számítok. Van még esélyem, hogy találok korban hozzám illő (18-21) pasit, aki tudna rám kb. 2 hónapot is várni? Szerelemből szeretném az elsőt. Azért sem feküdtem le senkivel, mert az nem olyan lett volna.

2012. aug. 29. 00:31
1 2 3
 21/24 Nuna válasza:

Legyel buszke magadra es szuleidre is akik jo nevelest adtak. Szomoru h. ide jutottunk h. szep / ertelmes lanynak ez egyaltalan eszebe kell jusson, de ilyen idoket elunk.

Ha megfogadsz tolem egy tanacsot (korban lehetnek az anyukad): Te vezenyelsz, nem a pasik! Csak meg nem tudod! Nem Neked kell hozzajuk alkalmazkodni, hanem ok oruljenek ha merlegeled oket... Ehhez a valtashoz cs. benned kell h. elinduljon egy folyamat h. ertekeld aki vagy, szeresd magad es ne is probaljal magyarazkodni a donteseid miatt. Fel sem fogod h. mekkora erteke van a szuz puncidnak! Tekints erre a dologra nemzetkozi szinten! Nemsokara megyek egy Nemetorszagban szuletett afgan lany eskuvojere. Termeszetesen erintetlen, csak eppen mar 28 eves! Egy kollegam felesege pakisztani, szinten erintetlen volt, 29 evesen!

Ne a muzulmanokat celozd meg, de vannak meg hagyomanyos emberek minden tarsadalomban akik ezt ertekelik. Akiknek ezt magyarazni kell mar tovabb is hessegeted.

Mar reg nem voltam erintetlen de 4-5 honapnal elobb egy ferfi sem kapott meg. Hulljon a fergese! Ahol a punci, ott a hatalom!

2012. szept. 1. 12:56
 22/24 anonim válasza:
2012. szept. 1. 13:01
 23/24 anonim válasza:

Kedves Nuna!

Ez egy BAROMSÁG

Mit gondolsz, végigolvastam, és elaludtam...

Amúgymeg miért nem a saját korodnak megfelelő társakkal dumálsz? heeee?

DUGASD MEG MAGAD

vidáman várom válaszod...

2012. szept. 1. 21:27
 24/24 anonim ***** válasza:
2012. szept. 2. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!