Szűz vagyok. Mások ezt nem nagyon hiszik el, mert szép és értelmes lánynak számítok. Van még esélyem, hogy találok korban hozzám illő (18-21) pasit, aki tudna rám kb. 2 hónapot is várni? Szerelemből szeretném az elsőt. Azért sem feküdtem le senkivel, mert az nem olyan lett volna.
hát így mégjobban megértem, nagyon rosszul éreznéd magad ha vele megcsináltad volna a dolgot, miközben megcsalt....
de tényleg nehéz olyat találni aki nem szexőrült és nem fog félrelépni addig.. mert valljuk be, nem kerül sok erőfeszítésbe egy kis megcsalás, szinte bárhol lehet találni erre alkalmas személyt sajna
2012. aug. 29. 01:00
12/24 A kérdező kommentje:
A helyzetet nehezíti egy srác, akit szeretek, de ő most van túl egy kapcsolaton, így nem akar újabb komolyat egy darabig, viszont szerinte én csak azt érdemlek. Ennek ellenére szeretne ő az első lenni, amit én is szeretnék mert ő megbecsül. Sőt még szeret is. Mégis a legjobb egy igazi barát lenne. Akivel a szerelmünk beteljesülése lehetne a szex. Amúgy nem élek álomvilágban.. :)
2012. aug. 29. 01:08
13/24 anonim válasza:
Nem haltak ki a jó férfiak még. Én is szűz vagyok, sőt még csak nem is csókolóztam :P. Én akár várnék 1 évet is. 2 hónap meg nem sok. 19/F
2012. aug. 29. 02:34
14/24 anonim válasza:
Várj megéri várni... én szerelmes vagyok egy hasonló típusú lányba mint te várnék rá a egy életet is de hát nem kellek neki... 17/F
Ugyanez a helyzet csak én pasi vagyok én is az elsővel szeretném az elsőt de hát sajnos a lányok egy része is hát öhm rib@nc PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK
amúgy meg simán van esélyed manapság az emberek sokkal késöbb állapodnak meg és ha te megtartod a szüzességed akkor igazán boldoggá teszed majd a szerelmedet
2012. aug. 30. 11:02
17/24 anonim válasza:
Hogyne lenne!! Csak találd meg a megfelelő partnert és ő hidd el ha tényleg szeret, simán vár rád 2 hónapot, még többet is.
intézd el a két hónapot, és majd akkor keress dugópartnert, mert te baszni akarsz
2012. szept. 1. 08:50
20/24 Laura212 válasza:
19 évesen veszítettem el a szüzességemet a 23 éves barátommal, és 2 hónapot várt rám... persze h megtalálod te is a nagy őt :) csak legyél türelmés :) már 1 év és 2 hónapja élünk boldog párkapcsolatban :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!