28 éves kerekesszékes fiú vagyok születésem óta és
még szűz szeretném már elveszíteni de sajna a lányok
elhatárolódnak ettől (prostira meg nem elég a rokkant
nyugdíj) valakinek ötlet?
igen sajnos vannak ilyen emberek akik elitélnek és épp ezért javasoltam hogy olyan nővel probálj összejönni aki tudja hogy milyen érzés... és hasonló életet él mint te
2012. aug. 28. 19:03
22/46 anonim válasza:
húha, most egy gyökér b@rom leszek!
De ha nem akarsz éveket várni, akkor gyűjts egy jó k*úrvára.
2012. aug. 28. 19:04
23/46 anonim válasza:
Szerintem se korlátozd a figyelmed csak mozgássérült, vagy csak "egészséges" nőkre. A társkeresőt én is ajánlanám, illetve keress olyan hobbit, ahol bőven ismerkedhetsz emberekkel, járj el a barátaiddal sűrűn, és soha ne add fel, légy nyitott mindig, egyszer úgyis össze fog jönni.
2012. aug. 28. 19:04
24/46 anonim válasza:
18 éves korától felnőtt egy ember a btk és a ptk szerint.
de szerintem meg attól kezdve felnőtt hogy el tudja magát tartani, és elér egy bizonyos értelmi/érzelmi színvonalat. (ez alapján nagyon kevés felnőtt ember létezik)
2012. aug. 28. 19:07
25/46 A kérdező kommentje:
nincs itt vmi lány aki bevállalna? :)
2012. aug. 28. 19:09
26/46 anonim válasza:
Ebben igazad van és azért van ez az oldal hogy segitsünk másoknak.. én ezt próbáltam... lehet nem segitettem semmit de megprobáltam és nem biztattam arra hogy k*rvázzon
2012. aug. 28. 19:09
27/46 anonim válasza:
18 évesen még nem felnőtt egy ember. Az még gyerek.
Szerintem is társkeresővel próbálkozz... Lehet, hogy gyorsan rátalálsz az igazira, sok nő is küzd hasonló problémákkal, és nem kell feltétlenül, hogy testi fogyatékkal élő legyen, elég egy szimpla önbizalomhiány is. De a lényeg, hogy ne add fel. Keresgélj, mert találni fogsz.
"Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket."- Walter Chrysler
2012. aug. 28. 19:11
28/46 anonim válasza:
Ne itt keresgélj... Társkeresőn inkább, hidd el jobban jársz. :)
2012. aug. 28. 19:17
29/46 anonim válasza:
Tiszta szívből őszintén,sok sikert kívánok! :)
2012. aug. 28. 21:25
30/46 anonim válasza:
Mióta vagy kerekesszékes egyébként? És a péniszed normális méretű, illetve teljesen működőképes? Maszturbálni szoktál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!