Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 28 éves kerekesszékes fiú...

28 éves kerekesszékes fiú vagyok születésem óta és még szűz szeretném már elveszíteni de sajna a lányok elhatárolódnak ettől (prostira meg nem elég a rokkant nyugdíj) valakinek ötlet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 18:31
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
47%
Nem ismersz egy kerekesszékes lányt... Biztos van valami társkereső lehetőség nektek is... nézelődj. lefogadnám hogy rengeteg lánynak emiatt nincs pasija hogy tolószékes és szivesen megismerne
2012. aug. 28. 18:46
 12/46 anonim ***** válasza:

ASOT-nak sajnos igaza van...ilyen a világ.

De abban is igaza van h létezik olyan és lehet találni. csak nem könnyű.

És én is ismerek egy kerekesszékest aki lány és ráadásul az feje is kicsit eltorzult mert sajnos az agya nem kapott elég oxigént és eleve így is született, szóval külsőre is elég "problémás" De talált párt.

2012. aug. 28. 18:52
 13/46 anonim ***** válasza:

Mért nem dolgozol?

Amúgy meg: képet!

2012. aug. 28. 18:53
 14/46 anonim ***** válasza:

6os egy k*rva nagyot hazudott.

én nem vagyok mozgássérült. helyes is vagyok, mégis nehézségekbe ütközik a társkeresés, mert nem vagyok alfahím, sem macsó.

15/46 A kérdező kommentje:
nem ismerek eggyet se és kicsi városba élek ha van is ilyen társ kereső akkor is hogy oldanánk meg utazás stb meg el sem bírom...
 16/46 anonim ***** válasza:
45%

kedves kérdező: én kérek bocsánatot azon a bunkó válaszolók nevében is, akik elítélnek téged a kereskesszék miatt, és a "sajátjaiddal" szeretnének téged ismerkedtetni.

enyhén degradáló ez a kifejezés.

ne vedd őket komolyan, még csak tinik. nagyon kevés felnőtt (26 feletti ember) ír ide...

2012. aug. 28. 18:56
 17/46 anonim ***** válasza:
68%
18 éves kortól felnőtt az ember kicsit el vagy tévedve . Én probáltam neki segiteni te viszont nem...
2012. aug. 28. 18:59
 18/46 A kérdező kommentje:

Tessék itt a kép!

[link]

és valójában a lenézés a probléma...

2012. aug. 28. 19:00
 19/46 anonim válasza:
100%

gyűjts pénzt k*rvára, haver :(

sajnálom :/

2012. aug. 28. 19:02
 20/46 ASOT ***** válasza:

Én nem kérek bocsánatot mert nincs miért azt tennem.

De nézd kis községben is élsz.

Maradjon a net amit említettem is. van 1 millió társkereső oldal, próbálkozz legalább.

És 1 szóval sem említettem hogy ő is mozgássérült legyen.

De én személy szerint azt sem vetem meg ha egy jóféle k*rvával 1x össze tudnál jönni. Még ha lóvéba is kerülne akkor is.

2012. aug. 28. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!