Szerintetek miért van az hogy ha én ujjazom magam az nem esik jól. , de ha a barátom akkor szinte a csúcson vagyok? és ha magamnak csinálom alig nedvesedek be. :/
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 18:38
11/14 anonim válasza:
hát mert ha magadnak csinálod az maszti ha a barátod csinálja az szex. meghát ott van a kőkemény ágaskodó kukaca is, aminek a látványa már önmagában izgató :)
12/14 anonim válasza:
Minek masztiztok egyedül, ha van barátotok? Ezt nem értem.:D ennyire hiányotok van ha már 1napig nem csináljátok?? Ezt fejtsétek ki. kösszentyűű :D
13/14 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös, nekem is volt barátnőm aki masztizott rendszeresen mellettem. neki ez igy volt jó.
volt olyan is hogy egymás mellett masztiztunk a tv előtt.
szerintem nincs ebben semmi különös. és a szex is jó volt velem, nem volt ilyen gondja.
14/14 anonim válasza:
Mert az felizgat és beindul a fantázia .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!