Egy nőn észre lehet venni hogy még szűz? (Külsőleg)
Figyelt kérdés
Az egyik haverom mondta hogy észre lehet venni a nők seggén hogy még szűz e.
Pl.Úgy hogy alakja,nagysága,mozgása járás közben.
Azt kérdezném hogy ez igaz?Előre is köszi a választ.
2009. júl. 25. 22:20
11/17 anonim válasza:
bocsanat ha valakit megsértettem,de ezt nem csak én látom igy,egyszeruen a lanyok ebbe az idoszakba nyugtalanabbak,és nem érdemes őket kihozni a sodrukbol XD
12/17 anonim válasza:
01.09
óó akkor a te megállapításaid szerint én már nem vagyok szűz mert jó sggem van és alakom (ugyanis jó sggem van és alakom).basszus és én azt hitttem szűz vagyok .brühü
13/17 anonim válasza:
én azt mondtam hogy általába,amugy meg ha a pasik nem ragadnak rád ,azt nem itt kell megdumálni
15/17 anonim válasza:
seggén hogy szüz e megszakadok nevetéstöl megérte felkelni egyidő után meglátszik hogy aze mikor már aranyere van sok seggbekukitol és kitüremkedik de ahhoz naponta kéne segberakni
16/17 anonim válasza:
Hát én úgy tudom, hogy ha valaki ujjazza magát vagy nem szűz, berepedezik a a csikló...
17/17 anonim válasza:
Ez jó nagy hülyeség:D
maximum a viselkedésen lehet észrevenni ha szűz vagy de az se tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!