Egy nőn észre lehet venni hogy még szűz? (Külsőleg)
Figyelt kérdés
Az egyik haverom mondta hogy észre lehet venni a nők seggén hogy még szűz e.
Pl.Úgy hogy alakja,nagysága,mozgása járás közben.
Azt kérdezném hogy ez igaz?Előre is köszi a választ.
2009. júl. 25. 22:20
1/17 anonim válasza:
nem lehet észrevenni, a haverod hülye.
2/17 anonim válasza:
Hát szerintem nem, de lehet hogy mondd valamit mivel ezt én is halottam. Én pl. nem tudom megmondani csak úgy ha beszélek velük...:/
3/17 anonim válasza:
szerintem a seggén tuti,hogy nem lehet észrevenni...
4/17 anonim válasza:
Ez tök vicces :D. Szerintem ha meg lehetne állapítani, akkor már ismertebb lenne ez a módszer :). Szerintem a barátod ugratott téged :P.
6/17 anonim válasza:
hát hozzám még senki nem jött oda egy sörrel a kezében,hogy "szevasz béjbi,lehetek én az első?",sőt mindenki azt hiszi hogy nekem biztos nem lehet újat mutatni. inkább viselkedés alapján lehet ezt megállapítani szerintem...
7/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet hogy a haverom tényleg hülye.XD
2009. júl. 25. 23:10
8/17 anonim válasza:
Hát ez vicces dolog.A barátod egész egyszeruen azer alitja hogy megtudja kulonboztetni a szuz nok és nem szuzeket a segguk alapjan,mert altalaba a lapos seggueknek kevesebb az esély arra hogy egy jo pasit szereznek,mivelhogy a csajnak nincs alakja.Amugy azt hogy szuzesseg,konkretan nem lehet észrevenni,de ha valakinek már mit tudom én 2 hete nem volt szexuális kapcsolata.Egész egyszeruen kötözködőek,veszekedősek,és nyugtalanok,de ez a lanyokra jellemzo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!