Nomalis hogy arrol fantazialok hogy a pasi aki tetszik durvan megdug?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 16:01
11/18 anonim válasza:
A fiúk is képzelegnek erről, akkor 1 csaj miért ne tenné ugyanezt?:D 18F
12/18 anonim válasza:
Normális, viszont ha még tényleg szűz vagy, akkor ne mondj ilyet neki, legalábbis ne az első alkalommal!
13/18 anonim válasza:
Remélem ismerlek:D Kapd el a kiszemelt kandisznót,és hadd szóljon!Ilyet senki sem fog visszautasítani;)
15/18 anonim válasza:
Az én egyik szűz barátnőm az első együttlétkor azt kérte, hogy feküdjek rá teljes testsúllyal és öleljem, hogy mozdulni se bírjon. (én 85, Ő 48 kg)Nehezen mentem bele, mert féltem, hogy agyon nyomom. De élvezte ezt a helyzetet.Én azt hittem, ez egyedi eset. Most látom, hogy nem az!
16/18 anonim válasza:
Én eddig csak egy pasimat tudtam rávenni, hogy legyen velem erőszakosabb. Úr isten, ne tudjátok meg, milyen izgató volt a helyzet. Persze hozzá kell tennem, hogy ez CSAK AKKOR JÓ, ha szeretitek egymást! Szóval NEM nemi erőszakról van szó!
Amúgy válaszolva a kérdésre: teljesen normális, hogy erről fantáziálsz. Nekem is vannak kisebb vágyaim... pl. egy nekem megfelelő külsejű (ugye kinek mi tetszik) orosz fickóval kefélni... Miért orosz? Mert isteni az orosz nyelv csengése... hát akkor milyen lehet az ágyban egy olyan kemény pasi és őt hallgatni néha. :D De persze ez csak egy álom, ami leginkább a "plátói szerelemhez" hasonlít. :) Mindenki álmodozik, ettől is szép a világ. :)
28/N
17/18 A kérdező kommentje:
Jó ezt olvasni, azt hittem ez egyedi eset. :D
2016. jan. 5. 01:27
18/18 anonim válasza:
azóta se sikerült rávenned? egyáltalán vele vagy még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!