Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nah most akkor hogyvan ez!?...

Nah most akkor hogyvan ez!? Mert már én sem tudom!

Figyelt kérdés

Régebben, mikor láttam olyan kérdéseket, hogy

"16-17 éves vagyok, és szűz... ez gáz?"<<<Ilyenkor azt gondoltam, hogy az a gáz ha ilyet kérdez... egészen mostanáig!

Ugyamnis történt velem, hogy felvett msn-re egy 15 éves csaj, elvoltunk, meg minden, és megkérdezte, hogy szőz vagyok-e még?(nemrég lettem 17 ) Mondtam, hogy igen. Erre ő meg : -ÚÚ! -Tényleg?! -Nem hiszem el!(nem ez volt az első eset, hogy furcsálták).

De a "kedvencem":

Egy (!!!)14(!!!) éves fiúval is beszélgettem, ő is kérdezte, hogy voltam-e már "úgy" lánnyal? Mondtam, hogy nem.

Erre ő kimeresztett szemekkel: TÉÉÉNYLEG?!?!

pff XD

Hát már komolyan... ez tényleg olyan ciki?! Nem tudom elhinni!

Szerintetek is ciki, hogy 17 évesen nem voltam még úgy nővel?! Am. barátnőm már volt.

Nah szóval a kérdésem: Szerintetek is ciki?!

kort, és nemet is írjatok!és minél több választ!

köszönön előre is.

2009. júl. 24. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tagadom, én is meglepődök amikor valaki ilyen korban (főleg ha fiú) azt mondja szűz. Nem azért, mert ciki! Csak ebben a mai világban kevés az ilyen ember sajnos. De szerintem egyáltalán nem ciki, engem nem érdekel, hogy szűz-e a srác ha tetszik. Előbb-utóbb majd úgyis belejön a témába :DD
2009. júl. 25. 07:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondanám hogy egyáltalán nem ciki és szerintem minden hasonló korosztályú ember, az idősebbek meg főleg azt fogják mondani, hogy nem ciki....de tény hogy a mostani 16éves lányok nagyon nagy többsége már nem szűz, sőt már 14 évesen se...így az ő szemükbe ciki leszel, most hogy ezzel foglalkozol vagy nem az már rajtad múlik, szerintem szard le őket, vagy simán mond azt hogy nem vagy szűz:)
2009. júl. 26. 06:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
előbb lemaradt, hogy 24/F
2009. júl. 26. 06:24
 14/14 anonim válasza:
100%

Dehogy ciki.. A sok velem egykorú hülye p*csák azt hiszik, hogy ez a menő. Szerintem meg pont az ellenkezője! Az a különleges, aki nem adja oda magát az első szembejövő embernek. És amikor megkérdezik hogy " húú, tényleg?" akkor írd meg neki büszkén hogy: IGEN! TÉNYLEG!

15/L

2009. júl. 28. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!