Nah most akkor hogyvan ez!? Mert már én sem tudom!
Régebben, mikor láttam olyan kérdéseket, hogy
"16-17 éves vagyok, és szűz... ez gáz?"<<<Ilyenkor azt gondoltam, hogy az a gáz ha ilyet kérdez... egészen mostanáig!
Ugyamnis történt velem, hogy felvett msn-re egy 15 éves csaj, elvoltunk, meg minden, és megkérdezte, hogy szőz vagyok-e még?(nemrég lettem 17 ) Mondtam, hogy igen. Erre ő meg : -ÚÚ! -Tényleg?! -Nem hiszem el!(nem ez volt az első eset, hogy furcsálták).
De a "kedvencem":
Egy (!!!)14(!!!) éves fiúval is beszélgettem, ő is kérdezte, hogy voltam-e már "úgy" lánnyal? Mondtam, hogy nem.
Erre ő kimeresztett szemekkel: TÉÉÉNYLEG?!?!
pff XD
Hát már komolyan... ez tényleg olyan ciki?! Nem tudom elhinni!
Szerintetek is ciki, hogy 17 évesen nem voltam még úgy nővel?! Am. barátnőm már volt.
Nah szóval a kérdésem: Szerintetek is ciki?!
kort, és nemet is írjatok!és minél több választ!
köszönön előre is.
Dehogy ciki.. A sok velem egykorú hülye p*csák azt hiszik, hogy ez a menő. Szerintem meg pont az ellenkezője! Az a különleges, aki nem adja oda magát az első szembejövő embernek. És amikor megkérdezik hogy " húú, tényleg?" akkor írd meg neki büszkén hogy: IGEN! TÉNYLEG!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!