Nah most akkor hogyvan ez!? Mert már én sem tudom!
Régebben, mikor láttam olyan kérdéseket, hogy
"16-17 éves vagyok, és szűz... ez gáz?"<<<Ilyenkor azt gondoltam, hogy az a gáz ha ilyet kérdez... egészen mostanáig!
Ugyamnis történt velem, hogy felvett msn-re egy 15 éves csaj, elvoltunk, meg minden, és megkérdezte, hogy szőz vagyok-e még?(nemrég lettem 17 ) Mondtam, hogy igen. Erre ő meg : -ÚÚ! -Tényleg?! -Nem hiszem el!(nem ez volt az első eset, hogy furcsálták).
De a "kedvencem":
Egy (!!!)14(!!!) éves fiúval is beszélgettem, ő is kérdezte, hogy voltam-e már "úgy" lánnyal? Mondtam, hogy nem.
Erre ő kimeresztett szemekkel: TÉÉÉNYLEG?!?!
pff XD
Hát már komolyan... ez tényleg olyan ciki?! Nem tudom elhinni!
Szerintetek is ciki, hogy 17 évesen nem voltam még úgy nővel?! Am. barátnőm már volt.
Nah szóval a kérdésem: Szerintetek is ciki?!
kort, és nemet is írjatok!és minél több választ!
köszönön előre is.
Bocsi a helyesírásért, csak siettem.
Egy (!!!)14(!!!) éves fiúval = Egy (!!!)14(!!!) éves HAVEROMMAL
Szia!
Szerintem egyáltalán nem ciki!
Én inkább azt tartom cikinek, hogy a sok tizenpár éves taknyos kölyök, akik azt sem tudják, hogy mi az a nemi betegség, meg hogy mi az a fogamzásgátlás, meg hogyan kell használni az óvszert és MIÉRT, szexuális életet él! Bár azért nem nevezném szexuális életnek azt amit ők csinálnak! Az, hogy valahová bedugod, vagy valamit bedugsz szerintem nem számít szexuális életnek!
Ez egy saját vélemény!
19f
Nem, nem baj és nem gáz.
Sajnos többségben vannak ezek a fiatalok, akik azt hiszik, hogy menő dolog 13 évesen szexelni. Pedig a szex nem arról szól, hogy hú, de jót élveztem, hanem milyen jó együtt lenni azzal, akit szeretsz, kényeztetni egymást.
Majd felnőnek és ők is rájönnek.
Imádom, mikor felháborodnak, hogy tudják mi a szex, stb, utána jönnek a buta kérdések: lenyelem lehetek-e terhes, takaróra ment, ráfeküdtem, lehetek-e terhes, stb...
szerintem se ciki... mar miert lenne az?? az h ok mit csinalnak az neked legyen mindegy... lehet elmaradi vagyok de en azt vallom h olyannal legyen az elso akit igazan szeretsz, akkor lesz tokeletes...szerintem ez a varazsa az elso egyuttletnek, es 100% h nem az csakhogy verrhessem a mellem h en mar voltam valakivel 14 vagy 15 evesen.(szerintem meg korai)... szoval csak nyugi, es h mikor talalsz egy olyanra?? hidd el megeri varni :)
18/L
Sok kis h.lye p.csa azt sem tudja hogy védekezzenek de már szexelnek,utána meg jön majd az a kérdés,hogy "lehet,hogy terhes vagyok?" Na ez a gáz.
Az,hogy szűz vagy tök jó,ritka az ilyen,és ez inkább elismerésre való,minthogy ciki lenne.
Nekem is van egy ilyen sztorim,mikor elolvastam azt hittem leesek a székről.A történet a következő:
Egyik oldalon olvastam(neon-on),hogy a tanácsadótól egy lány ezt kérdezte:
"10hónapja van barátom,nagyon szeretem,és ő is engem.Szeretnénk lefeküdni egymással,mindketten szüzek vagyunk,de úgy érezzük fel vagyunk készülve rá.13éves lány vagyok,de még nincs meg a menstruációm,ez probléma?Vagy így is lehet szeretkezni?"
Borzalmas,még nem is menstruál de már szexelne...:S
Én is olyan vagyok mint te,úgy gondolom,hogy 16éves koromnál hamarabb semmikép nem fekszem le senkivel,DE van még egy határ,szóval ha összejövök valakivel 8hónapnál hamarabb semmikép nem fekszek le vele,de inkább később!(:
14/L
Szerintem meg ők az égők. Ne foglalkozz velük, mert amit manapság egyes kortársaim csinálnak, az szánalmas:S. De hogy lehet egyáltalán ciki az, hogy nem dugtál meg senkit, mert úgy gondoltad, hogy nem ő a nagy szerelem, akivel el kell veszítened a szüzességedet? Ne hallgass az ilyen "kisgyerekekre", te vagy az idősebb, legyél te a bölcsebb is. Tudd, hogy ez nem ciki.
15/L
Éna z ilyeneket elítélem akik ezzel menőznek mert sztem senki sincs semmiről lemaradva attól hogy még időnapelőtt nem vesztette el a szüzességét. én is az vagyok és még egy jódarabig az is akarok maradni mert nemkell rögtön belevágni a felnőttes életbe!!!!!!!!!! gondold el a gyerekkor meddigtart?!?!?! 18,20 éves korig és utánna már felnőttvagy egészen életed végéig! és ha így kiszámoljuk a felnőttkor sokakl továbbtart mint előtte a gyerekkor és sztem kikell élni azt hogy gyerek vagy és nemkell rögtön szexuális kapcsolatot létesíteni valakivel csakmert lemaradottnak érzed emiatt magad!! egyáltalán nemciki sőt büszkelehetsz arra hogy tovább avgy gyerek mint a mai 13-17 évesek barátnőm 15 éves és nemrég vetélt el..:/ hát nagyonszép -.-'' remélem te nemszeretnél ilyenbe belekeveredni...gondold végig
ennyi az én felfogásom 15 évesen!
A mai fiatalok értékrendje igencsak sekélyes.Akinek még normális a gondolkodása (mint pl neked) az ne hagyja magát elbizonytalanítani.A szüzesség érték.Akár fiúról,akár lányról van szó.Majd ha egy hozzád hasonló normális lányt fogsz ki,szeretitek egymást és eljön az idő,akkor Ő nagyon fogja értékelni,h nem mentél át X cafkán előtte,hanem megtartottad neki a szüzesséed.Lehet,h ódivatú a gondolkodásom,de a szex akkoris érzelem kérdése és nem pedig divaté.
Én is 17 éves vagyok,lány,már nem szűz.Nem vagyok rá büszke,nem menőzöm vele,nem hangoztatom (csak most így neked) de én mégis szerelemből tettem 2 éve,ami ugyan korai volt,de azóta is együtt vagyok a párommal,minden annak rendje és módja szerint történt és egy örök pozitív élményként emlékszem vissza rá.HAmar megtaláltam azt az embert,aki megérdemli.Szerencsés voltam,de nem mindenki az,aki ilyen korán megteszi.Ha neked még nem jött el az a lány,akkor nincs miért szégyenkezned.Lehet,hogy annál nagyobb élmény lesz és a cikizések ellenére sokkal jobb lesz neked,mint másoknak,akik lenéznek emiatt.
Bocsi a terjedelem miatt,de szeretem ezeket elmondani.
/Szmötyi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!