Lassan 22 leszek es meg mindig szuz vagyok. Menjek prostitualthoz vagy ne?
Semmilyen kapcsolatom nem volt meg novel meg csok sem. Tudom, hogy egy prostitualtal lefekudni csak szexet jelent es semmi tobbet. Se erzelem, se onbizalmi plussz. Viszont ennyi idosen aki ennyire nem talal maganak baratnot az valoszinuleg a jovoben sem fog foleg, hogy egyre jobben zavar, hogy 22 evesen szuz vagyok. Tudom, hogy elvileg varni kene a nagy O-re de lassuk be van akinek nem jon a nagy O.
Eselyem sincs a mai noknel, mert nem vagyok gizda, kigyurt es hebrencs. Visszahuzodo, csendes, huseges, gondolkodo tipus vagyok. Ez ma nem divatos. Nem merek megszolitani senkit sem, felek a kudarctol. Szamomra a nok tulsagosan megkozelithetetlenek, jegkiralynok es flegmak.
Minden velemeny erdekel, kivetel a hulye poenok...
már írtam pár kommentet...írok ismét :)
Mint mondtam értsétek már meg néhányan! Nem a szüzességgel van a gond, és a kérdezőnek sem azzal lenne gondja, hogy ha szexelne egy nővel eljutna odáig és azt kellene mondania h szűz.
Az a baj h nem jut el odáig! ÉS ehhez önbizalom kell, és siker és szerencse is a mai világban h egy ilyen lányt találjon. ÉS bármilyen fura egy prostinál akihez mondjuk lakásra megy és mondjuk többe is kerül, de utána megnőhet az önbizalma! Mert megnőhet és fordulhat 360 fokot!..
Nőknek ezt nehéz megérteni...
Csak ne itt tökölj öregem, hanem ha akarsz akkor menj el, ne mi döntsünk már helyetted.
"nem ertem a jovoben miert talalnek"
Nem érted hát, mert nem is próbálkozol és nem is teszel semmit a cél érdekében!
- Egy nő hasonló cipőben. :)
(annyi különbséggel, hogy én nem vagyok kifejezetten elkeseredve, csak nehéznek találom azt, hogy hozzám hasonló párra leljek ...csendes, visszahúzódóbb, inkább otthon olvasgatós emberre).
Úgyhogy valamennyire átérzem azt, amiről beszélsz. Engem meg pont a férfiak nem vesznek soha észre, mert nem vagyok egy exhibicionista típus. /vagy aki észre is vett meg nekem nem volt az esetem./ Szóval más is van úgy, mint te - talán többen is, mint hiszed. Nem vagy egy számkivetett ^^.
Azert veszett ugy ez, mert mar nem kezdemenyezek. No viszont szinten nem fog. Igy ennek lottek.
#52-esnek van igaza szerintem, viszont a 360 fokos fordulat kicsit sok lesz :D Eleg a 180 is
Kérdezed, hogy mit csinálj, de kivétel nélkül csak azoknak a válaszát helyesled, akik a prostizást tanácsolják. Akkor ennek most mi értelme? Véleményeket kértél, a többség arra szavazna, hogy ne tedd, VAN MÁS ÚT. De te csak kifogásokat sorolsz ez meg az mért nem működne úgysem.
Nekem pl. kifejezetten tetszene egy olyan srác, mint Te (az eddig leírtak alapján legalábbis), dehát ez úgy sem számít, a nők ezt csak mondják, a valóságban úgyis egy BMW-s macsóval lépek majd le, ez egyértelmű.
Inkább egy lány alázzon meg visszautasítással, minthogy k.rvázássan alázd meg saját magadat. Nekem ez a véleményem. De a Te helyedben senki sem tud tenni semmit. Ha nem beszélnél be magadnak dolgokat, talán meg is változna a helyzet. De ha úgy gondolod, hogy neked aztán soha nem lesz senkid, akkor hajrá... mindenki a saját sorsának a kovácsa. Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!