Lassan 22 leszek es meg mindig szuz vagyok. Menjek prostitualthoz vagy ne?
Semmilyen kapcsolatom nem volt meg novel meg csok sem. Tudom, hogy egy prostitualtal lefekudni csak szexet jelent es semmi tobbet. Se erzelem, se onbizalmi plussz. Viszont ennyi idosen aki ennyire nem talal maganak baratnot az valoszinuleg a jovoben sem fog foleg, hogy egyre jobben zavar, hogy 22 evesen szuz vagyok. Tudom, hogy elvileg varni kene a nagy O-re de lassuk be van akinek nem jon a nagy O.
Eselyem sincs a mai noknel, mert nem vagyok gizda, kigyurt es hebrencs. Visszahuzodo, csendes, huseges, gondolkodo tipus vagyok. Ez ma nem divatos. Nem merek megszolitani senkit sem, felek a kudarctol. Szamomra a nok tulsagosan megkozelithetetlenek, jegkiralynok es flegmak.
Minden velemeny erdekel, kivetel a hulye poenok...
nem teljesen mindegy, hogy ki ellenzi és ki nem?
Ha már nem bírod és akarsz akkor menj el!!
Tudod jól h milyen válaszok fognak születni.
Nem merek megszolitani senkit sem, felek a kudarctol. Szamomra a nok tulsagosan megkozelithetetlenek, jegkiralynok es flegmak.
ez a nagy baj, de jó h tisztában vagy vele. változni kell, nincs mese. ha megteszed győzöl, ha nem, így halsz meg
Ne mások döntsék már el mit csinálj.
Ha úgy érzed k.rváznod kell, k.rvázz.
És akkor mi lesz jobb, ha elémsz egy prostihoz? lesz barátnőd, lesz önbizalmad?
Ha szerencséd van esetleg trippert összeszedhetsz.
Nem vagy vén még bőven megtalálhatod az igazit! Kollégám 46 évesen akadt rá és azóta családot alapítottak. Senkije se volt azelőtt.
az a baj veled hogy csak a fas*bukolos, tükör előtt pózoló, pláza macákat látod meg és nem veszed észre azokat a "nőket" a te korosztályodban, amelyek megérnek egy misét :):)
nálam a fő:
1. tudjon főzni és legyen házias (legaláb anyira mint én az nem sok :D)
2. hűség, őszinteség
3. mondhatnék még jó tulajdonságokat de minek :) ennyi is elég
Azert erre a 46 eves tortenetre kinyilt a szemem... :D
Tudom, hogy sokan kerdeztek mar itt hasonlot es mindig az volt a lenyeg, hogy csak azert, hogy lefekudjon valakivel ne menjen. En viszont nem ezert mennek. Ha most sincs eselyem a noknel akkor kesobb sem lesz. Tehat maradnak a kur*ak. Nem csak egyszer - sajnos :(
Várni a nagy Ő-re? Na ne hülyéskedj! Az a lányok kiváltsága, hogy csak ülnek és várnak, aztán válogatnak.
A fiúknak meg kell keresni, és meghódítani a nagy Ő-t. Már persze, ha létezik. De ha te hiszel benne, hogy létezik, akkor létezik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!