Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Várom mindenkinek a válaszát...

Várom mindenkinek a válaszát szüzesség témakörben. Én egy 27 éves szűzfiú vagyok. Már 16 éves koromban is éreztem szexuális késztetést, de nem jött össze a lányokkal. Mi lehet ennek az oka? Hogyan veszíthetném el a szüzességemet?

Figyelt kérdés
Olykor úgy érzem, hogy már a testem nem kívánja az önkielégítést, hosszabb ideig tart, mint régebben, és nem esik olyan jól. Egyre inkább érzem a neurológiai tünetek képződését, ingerült vagyok, sokszor depressziós, letört. Sokszor fantáziálok a szexről, lányokról, de soha nem jön össze. Mindig az első pillanatban leírnak a lányok. Azt gondolom a külsőm, és a méretem az oka, hogy a lányoknak nem kellek. Sok esetben nézem a járműveken a lányokat, és alig tudom visszafogni magam, hogy meg ne érintsem a mellét, meg ne simogassam a haját.
2009. júl. 22. 15:05
1 2
 11/13 anonim válasza:
66%

Lehet h a személyiséged az oka.Sok nő olyan férfit keres aki magabiztos és tudja őt irányítani.Na persze a beszélgetéseken nem árt ha nem említed hogy érintetlen vagy max annyit mondj h már jó régen nem voltál lánnyal.Sok csaj azért nem áll szóba az érintetlenekkel mert azt hiszik h bénájk az ágyban. Pedig sok esetben erről szó sincs. Próbálj meg kicsit szórakoztatóbb lenni.

Szerintem értékelni fogják

2009. nov. 7. 13:05
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

lehet hogy le fognak páran hurrogni de én azt mondom menj hivatásoshoz...k.rvához!!!!

őket nem érdeklik ki vagy mi vagy csak a pénz számít de az tuti hogy utána jól fogod érezni magad és hidd el hogy a szex rengeteg dolgot megold és azok a lányok értik a dolgukat...

2009. nov. 7. 14:21
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
NE hallgass az utolsó válaszra! Az írója valószínűleg soha nem értette és nem is fogja megérteni a férfi-nő kapcsolat lényegét. Most őszintén mire mennél azzal, h. egy csaj (k.rva) csak a pénzért hajlandó lefeküdni veled? Én nem tudnék ettől elvonatkoztatni. A szex akkor tesz igazán boldoggá, ha egy olyan lánnyal csinálod, akivel szeretitek 1mást és bíztok egymásban. Ha elkezdesz k.rvázni, lehet, h. sose tudod abbahagyni és méginkább nem lesz tartós párkapcsolatod. Akkor meg magányosan és boldogtalanul halsz meg. Ezt akarod?
2009. nov. 7. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!