Ha még nem jött meg de óvszer nélkül szeretkezek a pasimmal akkor is teherbe eshetek?
Ti totál hülyék vagytok!!!
Szó nem volt róla hogy még az első nem jött meg...
Bár a kérdés eleve nem egyértelmű, de némi intelligenciát feltételezve azért normálisan lehet értelmezni.
Hogyan?
Hát így:
Én pl eleve úgy értelmeztem, hogy azelőtt akar szexelni hogy épp megjönne... de ettől már leehet havija és lehet akár 25 éves is...
Na? ugye?
Itt a hangsúly szerintem azon van, hogy menstruáció előtti néhány napban is kell-e gumi, és nem azon hogy a ciklus legelső beindulása előtt.
Jó, persze úgy is lehet értelmezni, de ezt a kérdezőnek kellene tisztáznia hogy megértsük mire kíváncsi...
#16: nem értem, hogy függ össze a kettő?
A szüzesség és a menstruáció két tök független dolog...
Most vagy nem ezt akartad írni, vagy megbuktál biológiából és ciki hogy így írogatsz ide okosnak tűnő dolgokat...
#17: már feljebb kifejtettem, hogy miért közel sem egyértelmű a kérdés... Gondold csak végig újra amit írtam...
Jogos Norbi felvetése is.é A "nem jött meg" számomra is azt jelenti, hogy kimaradt vagy késett. Így azok a nők emlegetik a dolgot, akik már "rutinos" menstruálók. Az meg hogy a szüzesség kategóriában van, megint nem perdöntő, mert láttam már én is kérdést a számítástechnikáról, de abszolút nem az odaillő kategóriában tette fel...
Erre szoktam írni, pontatlan kérdés, pontatlan válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!