Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha még nem jött meg de óvszer...

Ha még nem jött meg de óvszer nélkül szeretkezek a pasimmal akkor is teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 17:08
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
B.sszus emiatt félek gyereket vállalni, mert mire majd az én gyerekem oda jut, hogy óvodás legyen, már ciki lesz szűznek lenni lassan! Emberek hol vannak a szülők? én a 12öt még nem töltöttem betmikor megjött az elsőm, akkor te hány éves vagy 9-10?? Jaa és hozzáteszem 17voltam mikor túlestem az elsőn, mert akkor lettem rá készen! De kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mit szólnának hozzá!
2012. aug. 14. 23:49
 12/24 anonim válasza:
Ja bocsi a helyesirasi hibákért, de ez úgy felszerelt!!! És meg annyi h most vagyok 23!!
2012. aug. 14. 23:51
 13/24 anonim válasza:
Ja felidegelt,csak a telo kiírja h ő mit szeretne leírni én meg nem figyeltem!
2012. aug. 14. 23:53
 14/24 anonim ***** válasza:
55%

Ti totál hülyék vagytok!!!

Szó nem volt róla hogy még az első nem jött meg...

Bár a kérdés eleve nem egyértelmű, de némi intelligenciát feltételezve azért normálisan lehet értelmezni.

Hogyan?

Hát így:

Én pl eleve úgy értelmeztem, hogy azelőtt akar szexelni hogy épp megjönne... de ettől már leehet havija és lehet akár 25 éves is...

Na? ugye?

Itt a hangsúly szerintem azon van, hogy menstruáció előtti néhány napban is kell-e gumi, és nem azon hogy a ciklus legelső beindulása előtt.

Jó, persze úgy is lehet értelmezni, de ezt a kérdezőnek kellene tisztáznia hogy megértsük mire kíváncsi...

2012. aug. 15. 12:19
 15/24 anonim válasza:
Akkor miért a szuzesseg kategóriába tette fel a kérdést?????
2012. aug. 15. 16:19
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű,hogy " ha még nem jött meg de óvszer nélkül szeretkezek a pasimmal" tehát még egyszer sem jött meg neki
2012. aug. 15. 16:24
 17/24 anonim ***** válasza:

#16: nem értem, hogy függ össze a kettő?

A szüzesség és a menstruáció két tök független dolog...

Most vagy nem ezt akartad írni, vagy megbuktál biológiából és ciki hogy így írogatsz ide okosnak tűnő dolgokat...

#17: már feljebb kifejtettem, hogy miért közel sem egyértelmű a kérdés... Gondold csak végig újra amit írtam...

2012. aug. 16. 00:36
 18/24 anonim ***** válasza:
am a csaj 13 éves, küldtem neki üzit... válaszolt... -.-
2012. aug. 16. 15:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Jogos Norbi felvetése is.é A "nem jött meg" számomra is azt jelenti, hogy kimaradt vagy késett. Így azok a nők emlegetik a dolgot, akik már "rutinos" menstruálók. Az meg hogy a szüzesség kategóriában van, megint nem perdöntő, mert láttam már én is kérdést a számítástechnikáról, de abszolút nem az odaillő kategóriában tette fel...

Erre szoktam írni, pontatlan kérdés, pontatlan válasz...

2012. aug. 16. 15:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt meg, hogy 13 éves, inkább nem kommentálom, mert még megharagszik!!
2012. aug. 16. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!