Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Észrevettétek, hogy ha egy...

Észrevettétek, hogy ha egy lány lefekszik a pasival, majd az dobja 1 hónap után, akkor a lány részéről jön a siránkozás, hogy megbánta?

Figyelt kérdés

DE: ha a srác nem dobja, akkor még mindig úgyanúgy szereti, jó volt neki vele a szex. Akkor miért bánja meg? Ezt sosem értettem. Jó volt, szép volt, ennyi volt. Meg ha csak a szexre kellett a pasinak, még akkor is... Ő is ugyanúgy élvezte, akkor meg mi a fene baja van?? Naiv volt, így járt, inkább örülne, hogy tanult belőle, nem?

Annyira nem értem az ilyen álszent nőket.

2009. júl. 21. 14:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
37%

igen, ezzel énis egyetértek, h aki simán bedobja magát egy hét után , az ne siránkozzon, mert saját magának köszönheti.

azzal viszont nemértek egyet, h mért ne lehessen szomorú? hiszen kihasználtnak érzi magát, persze jogosan, az ő hibájából, de ettőlmég lehet szomorú. demajd kiheveri.

2009. júl. 21. 15:28
 12/38 anonim ***** válasza:
45%
Kedves kérdező..Nem kell a polgárpukkasztás..Szerintem te egy kis Szűzk*rva vagy, aki mégcsak nem is volt soha együtt senkivel,ezért gondolod így.Hidd el, majd egyszer veled is megtörténik, h fülig beleszeretsz egy férfiba, aki 1-2 alkalom után kidob.
2009. júl. 21. 15:51
 13/38 anonim ***** válasza:
55%

Épp ez az hogy a nő megválasztja a partnereit nem mindegy hogy ki d*gja meg a férfinek meg 80% mindegy csak lyuk legyen... A női test az érték és a nők többsége vigyáz is rá és általába olyannak szeretik odaadni magukat akik fontosak és ha 1 hónap múlva elküldik a csajt igenis megbánja hogy egy gyökérnek is odaadta magát...

Valószínűleg te egy olyan ember vagy aki msot hagyta el a nőjét és a nő azt mondta bánja hogy lefeküdt veled. Hát egy ilyen embert én is bánnék. Ha lepontozol akkor is :D

2009. júl. 21. 15:57
 14/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mi ebben a polgárpukkasztás. Kíváncsi voltam más véleménylre, mert több barátnőm is így látja a helyzetet és csak kirögöhjük az olyan csajokat. Egyáltalán nem ilyen válaszokra számítottam.

A másik válaszolónak meg, azért pontoztalak le, mert még arra sem vagy képes, hogy elolvasd a többi vlaszomat.

2009. júl. 21. 16:22
 15/38 anonim ***** válasza:
36%
A lányoknak az első nem valami hú de nagy élvezet (legalább is a legtöbbjüknek), sőt fáj is. Ha utána kidobják őket akkor mi a szarnak örüljön?
2009. júl. 21. 16:40
 16/38 anonim válasza:
4%
Én nem szeretnék kötözködni, elfogadom mások véleményét, és mivel még nem voltam lány, nem tudom milyen lehet utána, DE: már nem azért, de oké, én vagyok az erős, kitartó, mindenbe helytálló férfi, de ha jól értelmezem, a mi testünk az nem egy kincs? ... Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy az a lány, akivel együtt voltam X ideig, majd Ő dobott engem, akkor mondjam azt, hogy odatettem magam, mindent megtettem az öröméért, majd egy másik pasiért kidob, akkor én mondjam azt, hogy mekkora egy hülye voltam, hogy megtettem vele? Persze vannak akik úgy gondolkoznak, hogy 1 nő 1 lyuk, de ezek az ostoba éretlen parasztok. Szóval azért nem kell ennyire sajnáltatni és ajnározni a női testet, mert tényleg kincs, és tényleg nagy dolog amikor egy nő "odaadja" magát egy férfinak, de ez a mi szemszögünkből is nézhető, már elnézést. :)
2009. júl. 21. 17:13
 17/38 A kérdező kommentje:

Végre egy normális férfi. :)

Az utolsó előttinek meg: igen én elveztem az elsőt, én irányítottam és nagyon jó volt. Nem voltam profi, de próbáltam mindent beleadni.

2009. júl. 21. 17:18
 18/38 anonim ***** válasza:
60%

Hát egészségedre.

Igazából azt tartom viccesnek a férfiakban, hogy ezzel párhuzamosan a megcsalásos témában meg azért osztják az észt, hogy ők férfiak meg a férfiak mások, nekik nem kell érzelem, ők alig bírják visszafogni magukat, ha van feleségük, hogy ne csalják meg, mert a génjeikben van és hogy ez nekik mekkora áldozat blablabla... Ki hisz nektek el bármit is, ha egyszer ezt, másszor meg azt mondjátok?

2009. júl. 21. 17:29
 19/38 A kérdező kommentje:
Te is csalódhattál már párszor. :)))))))))))
2009. júl. 21. 17:36
 20/38 anonim ***** válasza:
43%

Egyszer te is pofára esel és majd megb*sznak és majd ott is hagynak és akkor majd nézhetsz hogy ezért attad neki oda magad...

Sztem te egy olyan lány vagy akinek mindegy csak fasza legyen érzelem nuku... :D

2009. júl. 21. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!