Észrevettétek, hogy ha egy lány lefekszik a pasival, majd az dobja 1 hónap után, akkor a lány részéről jön a siránkozás, hogy megbánta?
DE: ha a srác nem dobja, akkor még mindig úgyanúgy szereti, jó volt neki vele a szex. Akkor miért bánja meg? Ezt sosem értettem. Jó volt, szép volt, ennyi volt. Meg ha csak a szexre kellett a pasinak, még akkor is... Ő is ugyanúgy élvezte, akkor meg mi a fene baja van?? Naiv volt, így járt, inkább örülne, hogy tanult belőle, nem?
Annyira nem értem az ilyen álszent nőket.
igen, ezzel énis egyetértek, h aki simán bedobja magát egy hét után , az ne siránkozzon, mert saját magának köszönheti.
azzal viszont nemértek egyet, h mért ne lehessen szomorú? hiszen kihasználtnak érzi magát, persze jogosan, az ő hibájából, de ettőlmég lehet szomorú. demajd kiheveri.
Épp ez az hogy a nő megválasztja a partnereit nem mindegy hogy ki d*gja meg a férfinek meg 80% mindegy csak lyuk legyen... A női test az érték és a nők többsége vigyáz is rá és általába olyannak szeretik odaadni magukat akik fontosak és ha 1 hónap múlva elküldik a csajt igenis megbánja hogy egy gyökérnek is odaadta magát...
Valószínűleg te egy olyan ember vagy aki msot hagyta el a nőjét és a nő azt mondta bánja hogy lefeküdt veled. Hát egy ilyen embert én is bánnék. Ha lepontozol akkor is :D
Nem tudom, mi ebben a polgárpukkasztás. Kíváncsi voltam más véleménylre, mert több barátnőm is így látja a helyzetet és csak kirögöhjük az olyan csajokat. Egyáltalán nem ilyen válaszokra számítottam.
A másik válaszolónak meg, azért pontoztalak le, mert még arra sem vagy képes, hogy elolvasd a többi vlaszomat.
Végre egy normális férfi. :)
Az utolsó előttinek meg: igen én elveztem az elsőt, én irányítottam és nagyon jó volt. Nem voltam profi, de próbáltam mindent beleadni.
Hát egészségedre.
Igazából azt tartom viccesnek a férfiakban, hogy ezzel párhuzamosan a megcsalásos témában meg azért osztják az észt, hogy ők férfiak meg a férfiak mások, nekik nem kell érzelem, ők alig bírják visszafogni magukat, ha van feleségük, hogy ne csalják meg, mert a génjeikben van és hogy ez nekik mekkora áldozat blablabla... Ki hisz nektek el bármit is, ha egyszer ezt, másszor meg azt mondjátok?
Egyszer te is pofára esel és majd megb*sznak és majd ott is hagynak és akkor majd nézhetsz hogy ezért attad neki oda magad...
Sztem te egy olyan lány vagy akinek mindegy csak fasza legyen érzelem nuku... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!