Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan akinek már volt...

Van itt olyan akinek már volt szűzhártya visszaállító műtétje?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Néhány éve megtámadtak és megerőszakoltak, azóta sem tudtam feldolgozni, mert ráadásul így vesztettem el a szüzességemet. A pszichológus sem segít sokat, csak azt hajtogatja, hogy tegyem túl magam rajta (mi mást mondhatna végül is?). Ezért jutott ez eszembe, hátha többet segítene, végre nem érezném magam ilyen rosszul. Az interneten több magánkórházat is láttam ahol csinálnak ilyet, mind 200 000 ft-ot írt körülbelüli árnak. Van itt olyan, aki már átesett ilyen műtéten, mondjuk hasonló okokból, mint én? És ha igen, mi a tapasztalata, megérte? Állami kórházban is csinálnak hasonló műtétet? köszönöm a válaszokat előre is

2012. aug. 11. 20:04
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

[link]

itt találtam róla infót, és írja h 200 000 ft-ba kerül. Valaki ismeri ezt a kórházat?

2012. szept. 9. 15:36
 22/30 anonim ***** válasza:

Én nem túl messze dolgozok ettől a klinikától, ez a Semelweis egyetemnél van !Konkrétabb dolgot nem tudok róla, csak nagyon sok kismamát ide irányítanak különböző genetikai szűrésekkel, meg az Istenhegyi úti klinikára ... Mivel magán , így biztos jó, én ilyen esetben azt nézem, hogy az orvos legyen szimpatikus és legyen olyan referenciája a kezemben, akit ismerek ... jól megfogalmaztam :D

Úgy gondolod ha megcsinálják a műtétet neked könnyebben túl leszel rajta ???? vagy te így fogod magad a réginek érezni ??? bocsi hogy vájkálok de komolyan segíteni szeretnék !!!

22/L

2012. szept. 9. 16:34
 23/30 A kérdező kommentje:
Igen, abban reménykedem, segítene és nem úgy kelnék fel reggelente hogy azt várom, legyen vége a napnak
2012. szept. 9. 18:37
 24/30 A kérdező kommentje:
de azért félek is mert még sosem voltam nőgyógyásznál
2012. szept. 9. 18:38
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

hát ha neked ez segít, akkor kezd el az egész folyamatot, ne várj vele !!!! keress fel egy nőgyógyászt és mond el neki , hogy mi történt miért szeretnéd a műtétet és lehet, hogy még ingyen is megcsinálják, csak különböző pszichológiai vizsgálatok kellenek gondolom... én plasztikákról hallottam ilyet, hogy megcsinálják nagyon nagyon indokolt esetben, tehát csak úgy nem !

Esetleg próbálj meg neten felvenni kapcsolatot plasztikai sebészekkel , írj nekik, hogy ez a problémád és elmondják mi a járható út, van e lehetőség TB útján megcsinálni .... én szorítok neked, és remélem ha megcsináltatod a műtétet tényleg teljes életet fogsz élni mert így elmegy a fiatalságod :O !

2012. szept. 9. 18:57
 26/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged, kedves vagy
2012. szept. 9. 22:50
 27/30 anonim ***** válasza:

Nézd ezt találtam neked, szerintem érdeklődj náluk, azt írja minden altatásban végzett plasztikai műtétre, próbálkozzzzzzz náluk !

[link]

aztán írd meg mi volt !

2012. szept. 18. 19:27
 28/30 anonim válasza:
végül lett plasztikai műtét?
2014. márc. 4. 21:52
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
mér jó az? túl kell csak tenni magad, ne szarakodj a testeddel, az amúgy se természetes...
2015. jan. 16. 02:27
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
lehet am nem élte túl azért nem ír xd
2015. jan. 16. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!