Van itt olyan akinek már volt szűzhártya visszaállító műtétje?
Én nem túl messze dolgozok ettől a klinikától, ez a Semelweis egyetemnél van !Konkrétabb dolgot nem tudok róla, csak nagyon sok kismamát ide irányítanak különböző genetikai szűrésekkel, meg az Istenhegyi úti klinikára ... Mivel magán , így biztos jó, én ilyen esetben azt nézem, hogy az orvos legyen szimpatikus és legyen olyan referenciája a kezemben, akit ismerek ... jól megfogalmaztam :D
Úgy gondolod ha megcsinálják a műtétet neked könnyebben túl leszel rajta ???? vagy te így fogod magad a réginek érezni ??? bocsi hogy vájkálok de komolyan segíteni szeretnék !!!
22/L
hát ha neked ez segít, akkor kezd el az egész folyamatot, ne várj vele !!!! keress fel egy nőgyógyászt és mond el neki , hogy mi történt miért szeretnéd a műtétet és lehet, hogy még ingyen is megcsinálják, csak különböző pszichológiai vizsgálatok kellenek gondolom... én plasztikákról hallottam ilyet, hogy megcsinálják nagyon nagyon indokolt esetben, tehát csak úgy nem !
Esetleg próbálj meg neten felvenni kapcsolatot plasztikai sebészekkel , írj nekik, hogy ez a problémád és elmondják mi a járható út, van e lehetőség TB útján megcsinálni .... én szorítok neked, és remélem ha megcsináltatod a műtétet tényleg teljes életet fogsz élni mert így elmegy a fiatalságod :O !
Nézd ezt találtam neked, szerintem érdeklődj náluk, azt írja minden altatásban végzett plasztikai műtétre, próbálkozzzzzzz náluk !
aztán írd meg mi volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!