Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan akinek már volt...

Van itt olyan akinek már volt szűzhártya visszaállító műtétje?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Néhány éve megtámadtak és megerőszakoltak, azóta sem tudtam feldolgozni, mert ráadásul így vesztettem el a szüzességemet. A pszichológus sem segít sokat, csak azt hajtogatja, hogy tegyem túl magam rajta (mi mást mondhatna végül is?). Ezért jutott ez eszembe, hátha többet segítene, végre nem érezném magam ilyen rosszul. Az interneten több magánkórházat is láttam ahol csinálnak ilyet, mind 200 000 ft-ot írt körülbelüli árnak. Van itt olyan, aki már átesett ilyen műtéten, mondjuk hasonló okokból, mint én? És ha igen, mi a tapasztalata, megérte? Állami kórházban is csinálnak hasonló műtétet? köszönöm a válaszokat előre is

2012. aug. 11. 20:04
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem tudna valaki az eredeti kérdésben segíteni? Kérem, nagyon rosszul vagyok,nem bírom tovább, öngyilkos leszek!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 24. 19:35
 12/30 anonim ***** válasza:
milyen eredeti kérdés? az a visszaállítás, nem? bocs, de nem vágom. ne legyél öngyilkos, nyugalom. mindent meg lehet oldani, csak bízni kell.
2012. aug. 24. 20:25
 13/30 anonim válasza:
90%
Az eset az nem szex volt, nem nemi aktus hanem bántalmazás!!! 100%ig szűznek tekintheted magad. Ez lelkileg ugyan baromi megterhelő és elárulom, hogy SOHA nem lesz jobb vagy nem lesz könyebb. Ha megcsinálod a műtétet attól még az esetet nem tudod semmisé tenni. Sajnos az már a te részeddé vált. Meg kell tanulnod együtt élni a ténnyel, hogy "ez van". Ennyi pénzből inkább keress csoport terápiát keress olyan lányokat nőket akik ugyan ezen estek át és hidd el, hogy együtt beszélgetéssel sokkal többet segíthet mint ez a műtét. Vagy az erre szánt pénz adományozd el a NaNe-nak. Lelkileg jobbat tenne. Én elkezdtem állatokkal foglalkozni kutyákat menteni minden energiámat és pénzemet rájuk szánom és elveszi a figyelmet és akkora boldogságot okoznak a kis "dögök", hogy nincs már szükségem semmilyen pszichológusra. Én 15 voltam amikor történt az "eset" (szüz) most 21 vagyok...párkapcsolatom nem nagyon volt (1-2 napos próbálkozások) és nem is akarok, de ha kérdezik h szüz vagyok-e v azt mondom, hogy semmi közöd v azt h igen...senkinek semmi köze nincs hozzá.
2012. aug. 25. 15:18
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

milyen volt?

hogyan csinálta?

hol történt hogyan?

2012. aug. 29. 04:34
 15/30 anonim ***** válasza:
NEm volt ilyen műtétem és hála ég nem éltem át amit te ! Viszont azt tudd, míg lelkileg te ezen nem lépsz túl, míg ezt fel nem dolgozod , nem fogsz tudni megnyugodni, és ha neked ehhez egy ilyen helyreállító műtét kell, akkor csináld ! Én úgy tudom vannak esetek amikor ingyen elvégeznek különféle beavatkozásokat , és ennél mi lehet szörnyűbb eset ? ÉN a helyedben utána járnék , hogy lehetséges e , mert téged ez pszichésen megnyugtatna és utána tudnád élni nyugodtan az életed ! Én addig mennék míg ezt ki nem járnám magamnak, ha a te helyedben lennék
2012. szept. 8. 11:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú eset a Tied. Nem is egészen ehhez kapcsolódik, de:

Egy távolabbi rokonomnak semmi melle nem volt soha, lapos volt, mint egy 8 éves kislány, és pszichológus által kiadott szakvélemény alapján TB-támogatott mellplasztikát csináltak neki... úgyhogy ha a műtét mellett döntesz, amiről nem szeretnék véleményt alkotni, akkor biztosan van módja, hogy a TB állja.

2012. szept. 8. 12:57
 17/30 anonim ***** válasza:
18%
En ismerek egy olyan gyogyszert ami olcso es megbizhato a muszlim lanyoknak irjak fel a nodokik A lenyege kozosules elott 30 percel felhelyezed es akkkor aktus alatt verezni fogsz mint egy szuzlany igy nem kell a draga beavatkozas.Ez azert fontos a muszlim lanyoknak mert ha nem vereznek a naszejszakan kitagadjak oket a csaladbol sot neha bantalmazzak oket ha nincs ver.
2012. szept. 8. 18:14
 18/30 A kérdező kommentje:
nem akarok közösülni senkivel, se eljátszani senkinek hogy szűz vagyok, csak vissza akarom kapni a régi életem
2012. szept. 8. 19:21
 19/30 anonim ***** válasza:
78%

Az életed már soha nem lesz a régi. Nem akarlak elkeseríteni, nem ezért mondom, volt nekem is benne részem.

Én a nemi erőszakot ahhoz tudnám hasonlítani, mintha levágnák az egyik lábad, aztán idővel kapnál helyette egy mű lábat( ezek a jó tapasztalatok) amivel sok-sok év után már majdhogynem tökéletesen fogsz járni.

A kérdésedre válaszolva: Szerintem ne adj ki ezért pénzt. Egy fillért se. Ha egyszer eljutsz odáig, hogy saját akaratodból szexelj valakivel, arra lesz legkevésbé szükséged, hogy fájjon. Márpedig a szűzhártya átszakadása fáj. Van akinek nem, de ez nem azokra vonatkozik, akik éltek meg ilyesmit. Ne vágd magad alatt a fát ezzel.

Tudom, hogy kegyetlenül nehéz, de próbálj meg túljutni rajta és öngyilokra keveset gondolni!

2012. szept. 8. 21:53
 20/30 anonim válasza:
51%
A műtét elvileg fájdalmas, (dél-koreai ismerősöm szerint ott elég sok ilyet végeznek). Szerintem felesleges és kényelmetlen is az áráról már ne is beszéljünk. Szerintem nem ez fogja visszadni amit "elvesztettél" a múlton változtatni nem tudsz, úgyhogy marad az előre.
2012. szept. 8. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!