Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, a legjobb barátom...

Szűz vagyok, a legjobb barátom segíthet? Lent több

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, még szűz, de félek, hogy az első alkalomnál béna leszek, baj lenne ha a legjobb barátomat (aki fiú) kérném meg, vegye el.. Megbízom benne, ezért gondoltam rá.
2012. aug. 9. 23:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szólj Rocco bácsinak, majd ő elintézi.
2012. aug. 9. 23:10
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
tényleg nem kéne ezzel a barátságot tönkretenni. és 16 évesen még nagyon bőven ráérnél, nem kéne még elveszítened! :) vannak akik 20 fölött veszítik el és nem bánják meg h nem korábban.
2012. aug. 9. 23:11
 13/21 anonim ***** válasza:
ha szeretnéd kérd meg. nem te lennél az első a világon, hidd el. ahogy jónak látod...
2012. aug. 9. 23:15
 14/21 anonim ***** válasza:
A leányzónak nem tetszenek a válaszok...:D
2012. aug. 9. 23:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Hogy kapna el 3 nagyfäszú néger egy sikátorban holnap...De ha a barátoddal nem jön össze, szerintem körbekérdezheted az osztályban, csak akad valaki, aki elvenné, másnem az igazgató te kis k.urva
2012. aug. 10. 01:23
 16/21 anonim ***** válasza:

13. persze, nem ő lenne az első. ennyivel ki is ugorhat az ablakon, hiszen azt is sokan megtették már, abban sem ő lenne az első.

az más kérdés h nem veszed észre h összetöri magát, ha megtörténik. de csak azt vesz észre az ember, amit akar.

2012. aug. 10. 01:38
 17/21 anonim ***** válasza:
13-as vok.. ok, de úgy érzem nem jogom bele szólni abba hogy mit csinál.. ha akarja akkor kérje meg, ha nem akkor nem. semmivel nem lesz rosszabb ember tőle...
2012. aug. 10. 01:53
 18/21 anonim ***** válasza:
de igazad van, írhatnám azt is, hogy várja meg míg lesz egy normális barátja aki igazán szereti, és nem fogja érdekelni, ha kicsit ügyetlen az első alkalomnál, de szerintem 16 évesen már el tudja dönteni, hogy mi neki a jó, és ha ő így akarja akkor tegyen így.
2012. aug. 10. 01:56
 19/21 anonim ***** válasza:

17. oké, nem szólhatsz bele, persze, én se akarok. csak azért jobb lenne tisztában látni, azért az nem igaz h nem lesz semmi baja tőle és nem lesz semmi következménye. rengeteg negatív következménye lehet. erre mindenképpen fel kellene hívni a kérdező figyelmét. aztán döntsön maga.

szóval:

1. nem zárható ki h minden védekezés ellenére is teherbe esik. ha meg nincs tapasztalata, ennek még nagyobb az esélye. ez 16 évesen külön nem jó.

2. nem ismerjük a legjobb barátját. fertőzést összeszedhet tőle.

3. később megbánhatja a kérdező h megtette, mert ha szerelmes lesz, szívesebben adná oda annak először.

4. elkezd ragaszkodni a legjobb barátjához úgy is, és ez akár a későbbi kapcsolatát is megzavarhatja. mert a lányokra sokszor nagy lelki hatással van az h kivel vesztik el.

5. a legjobb barátjával megváltozhat a kapcsolat, rámehet a barátság.

6. utána kívánni fogja még jobban a szexet, újabb probléma lesz h kivel, akkor megint a legjobb barátjával, már ha belemegy. ha meg nem megy bele...

de azt csinálsz, kedves kérdező, amit akarsz. én csak leírtam a hátrányait, lehetséges veszélyeit, amik hirtelen eszembe jutottak. majd más leírja talán az előnyeit.

2012. aug. 10. 02:00
 20/21 anonim ***** válasza:
19. voltam. kicsit hasonló ez az ablakon kiugráshoz. lehet, nem sérül meg. lehet, észre se veszi h megsérül, de az is lehet h lebénul. nem kívánom egyiket se. de mondom, kérdező, te döntöd el, mit csinálsz.
2012. aug. 10. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!