Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért írják minden "idősebb...

Miért írják minden "idősebb korban szűz vagyok" kérdéshez, hogy csak szexre könnyű partnert találni, de ők az igazira várnak?

Figyelt kérdés

Hol éltek ti? Akárhány hasonló kérdést olvasok, majdnem mindnek az a vége, hogy az illető még ha fiú is azért nem talált megfelelő partnert, mert az igazira vár.

Hivatásossal én se tudnám elveszíteni, mert legalább az elsőnél kéne valami őszinte visszajelzés, hogy milyen voltam. De ezen kívül nincs semmilyen nagy igényem. 16-40-ig jöhet bármilyen átlagos nő, a lényeg, hogy nagyon csúnya ne legyen.

A kérdésem leginkább arra irányulna, hogy hol lehet ezekbe az általatok megvetett ordas k.rvákba belefutni, akikre szerintetek még egy igényes férfinak sem érdemes pazarolni a szüzességét? Komolyan érdekel. Mert szerintem egyre prűdebb a világ.

2012. aug. 9. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Különbözünk:

Én sose vtam nagyravágyó, nekem 1 nő kell azt kész. Sose vágytam arra, hogy kikössenek az ágyhoz vagy a hullámvasúton szexeljek vkivel. Én érzelmes, szenvedélyes kapcsolatra vágyom. Bár már kezdem azt hinni, hogy már az is nagyravágyás ha 1 bnő kell. :( Am. meg ha szűz vagy, nem vágom, hogy mi szülte ezt a kérdést...

2012. aug. 12. 15:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Olvasd el újra. Az szülte, hogy átlagos kinézetű srácként elegem van belőle, amikor páran itt osztják az észt, hogy "ne is add oda a ribancoknak, várj egy rendes barátnőre", az meg mindennek a teteje, mikor a szűz írja azt, hogy "lett volna több alkalommal lehetőségem bomba csajokkal, de nekem egyéjszakás nem pálya".

És ha ezek az illetők olvassák a kérdést, akkor igazán leírhatnák, hogy hol találok ilyen bomba egyéjszakás csajokat, akik eljönnének velem. Mert én meg ha véletlenül nem kerülök barátzónába, csak olyanokba futok bele, akik már az első csók előtt is a gyerekeket tervezik.

2012. aug. 12. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!