A barátom nem akarja elvenni a szüzességem! Miért?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk, és elmondta hogy már nagyon szeretne szexelni. (3 hónapja vagyunk együtt, sosem csalt meg)
Viszont nem szeretné elvenni a szüzességem.. Na, ilyenkor mit csináljak? És egyáltalán miért baj neki?
16/L Ő 17 éves.
2009. júl. 19. 20:46
11/14 anonim válasza:
Lehet megijedt amikor meglátta a sátrat lábad között.
12/14 anonim válasza:
ez kicsit bunkó volt XD
szal azt nem értem,h akk mit akar még tőled?mondjuk jártok még 1 évig és akkkor sem fog veled lefeküdni?vagy elvesz feleségül és odaküldd egy stricihez,h inkább ő vegye el a szüzességedet?ezt a felfogását nagyon nem értem a barátondnka...-.-
de sajnálom,h ez van.ha nekem lenne pasim és mondjuk 6 hónapot járnánk akkor már tuti,h megkövetelném a szexet ;)
16/L
13/14 anonim válasza:
Vagy szeret téged és nem az a lényeg h elvegye és dobjon, vagy fél a szűz lányoktól
14/14 anonim válasza:
Jó pénzért én szivesen vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!