Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nem fura hogy a...

Szerintetek nem fura hogy a lányok 70% 14 évesen veszti el a szüzességét? (ahogy olvasom a kérdéseket onnan probálom szűrni)

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
b@sznak mint annak arendje
2012. aug. 3. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, neked hogy jött ki a 70%. Talán a cigány lányok 12 évesen, és a liberális szülők gyerekei 13 évesen, de normális lányok 14 évesen még biztosan nem!
2012. aug. 3. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert sok a tinip*csa attól még nem 70%, vagy valami országos felmérést csináltál?
2012. aug. 4. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Mai világ... Én 21 vagyok, 14 voltam mikor elvesztettem. Megbántam, de nem lettem sose ribi. Szerintem nem attól függ, hogy mikor veszted el, hogy ribi vagy e. Régen volt olyan korszak, amikor 15 évesen már házasodtak. Minden korszaknak megvan a maga dolga.
2012. aug. 4. 13:48
 15/15 A kérdező kommentje:
kösz a TROLL :DD és a normális válaszokat igen a könyökömböl szoptamki:D bizonyára csak lehet nem 70% csak 40% túlzottan nem érdekel de ne mfogok magyarázkodni nem vagyok agybeteg és nem terjesztek ilyet kiváncsi voltam azért tetem fel a kérdést hogy ti is így látjátok vagy csak én
2012. aug. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!