Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy buliban vesztettem el a...

Egy buliban vesztettem el a szüzességemet, egy sráccal akit nem rég óta ismertem csak. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A sráccal nem voltunk együtt. Nem is tudta, hogy szűz vagyok, csak utána kb 1 hétre rá beszéltük meg. Nem szoktam semmit megbánni, mert tudom, hogy nem szabad, az ember tanul a hibáiból. De azóta gyötröm magam, hogy hibáztam, és nagyon felelőtlen és hülye voltam. Segítsetek!

2012. aug. 2. 00:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Ne bántsátok már, a végén még sírva is fakad miattatok!
2012. aug. 2. 00:56
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy te is írtad hülyeség utólag bánkódni , de ha akarod segítek megtalálni a szüzességed:)
2012. aug. 2. 00:57
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
fiatalok vagyunk, csinálunk hülyeségeket.. amit tettél ribancos, de nem muszáj ezt a stílust később is folytatnod. a következő fiú az legyen, akit szeretsz:)
2012. aug. 2. 01:46
 14/18 anonim válasza:
68%
Szard le! Arra gondolj hogy bejössz a paliknak, ha már egyszer meg akarnak dugni.
2012. aug. 2. 02:32
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Azért gyötröd magad mert mások ostoba véleménye miatt érzed rosszul magad! Pedig nem kéne!

Mit kell ezen megbánni?!

Élvezted nem?! A srác is és senkit nem ért sérelem senkinek nem ártottatok. Akkor meg mi a gondod???

Tényleg ennyire számít hogy pár felsőbbrendűsködő erkölcscsősz esetleg leszól emiatt? Ugyanmár! LEgyen több eszed, értelmes lánynak tűnsz!

29F

2012. aug. 2. 06:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Persze, utolsó, dugjunk meg mindenkit!

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 3. 01:53
 17/18 anonim ***** válasza:
nem gondolok róla semmit, amúgy miért lenne hiba???
2012. aug. 3. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:

08-03 01:53

Ne álszenteskedj! Te is ugyanúgy megtennéd! Mellesleg az ostoba sztereotípiáidat megtarthatod magadnak, ugyanis senki nem mondta hogy mindenkit!

2012. aug. 15. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!