Egy buliban vesztettem el a szüzességemet, egy sráccal akit nem rég óta ismertem csak. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
A sráccal nem voltunk együtt. Nem is tudta, hogy szűz vagyok, csak utána kb 1 hétre rá beszéltük meg. Nem szoktam semmit megbánni, mert tudom, hogy nem szabad, az ember tanul a hibáiból. De azóta gyötröm magam, hogy hibáztam, és nagyon felelőtlen és hülye voltam. Segítsetek!2012. aug. 2. 00:43
11/18 anonim válasza:
Ne bántsátok már, a végén még sírva is fakad miattatok!
12/18 anonim válasza:
Ahogy te is írtad hülyeség utólag bánkódni , de ha akarod segítek megtalálni a szüzességed:)
13/18 anonim válasza:
fiatalok vagyunk, csinálunk hülyeségeket.. amit tettél ribancos, de nem muszáj ezt a stílust később is folytatnod. a következő fiú az legyen, akit szeretsz:)
14/18 anonim válasza:
Szard le! Arra gondolj hogy bejössz a paliknak, ha már egyszer meg akarnak dugni.
15/18 anonim válasza:
Azért gyötröd magad mert mások ostoba véleménye miatt érzed rosszul magad! Pedig nem kéne!
Mit kell ezen megbánni?!
Élvezted nem?! A srác is és senkit nem ért sérelem senkinek nem ártottatok. Akkor meg mi a gondod???
Tényleg ennyire számít hogy pár felsőbbrendűsködő erkölcscsősz esetleg leszól emiatt? Ugyanmár! LEgyen több eszed, értelmes lánynak tűnsz!
29F
16/18 anonim válasza:
Persze, utolsó, dugjunk meg mindenkit!
18/f
Thor, a villámok istene
17/18 anonim válasza:
nem gondolok róla semmit, amúgy miért lenne hiba???
18/18 anonim válasza:
08-03 01:53
Ne álszenteskedj! Te is ugyanúgy megtennéd! Mellesleg az ostoba sztereotípiáidat megtarthatod magadnak, ugyanis senki nem mondta hogy mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!