Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Aki cikinek tituálja azokat,...

Aki cikinek tituálja azokat, akik szüzek, elmagyarázná mégis mért 'ciki' a szüzesség?

Figyelt kérdés
Annyian vagdalóznak itt, hogy a szűz ember mekkora egy szerencsétlenség. Biztos ronda, elmebeteg, stb. Aki így ítélkezik másokról, az mért teszi? Mondjátok már el :)

2012. júl. 28. 23:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Es olyankor mi van, ha en - isten latja lelkemet - igyekszem mindenkivel normalisan, ertelmesen, intelligensen viselkedni, nem nezek le senkit, nem itelkezek, sot, kifejezetten erdeklodo es empatikus tudok lenni a legkulonbozobb emberi dontesek, eletek, sorsok irant is, ellenben nagyon gatlasos, szemermes es zarkozott vagyok es huszoneves fiukent meg szuz, igy a nagyhangubb, lazabb, magabiztosabb emberek sokszor neztek le, vagy tettek meg engem a - sokszor talan mar tulzott - poenkodasok celtablajava?

Pedig annyit erzek "csak" a bunomnek, hogy nehezen engedek masokat kozel magamhoz, nehezen nyilok meg es gatlasos vagyok, ami miatt - belatom es nem tagadom - olykor kuloncnek, vagy furcsanak tunhetek masok szemeben, viszont nem erzem ugy, hogy ezzel artanek masoknak...

Felenk, szemermes, visszafogottabb huszoneves fiukent hogyan kellene kezelnem a nagyhangu, magabiztos, beszologatosabb tipusu embereket?

2012. júl. 30. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!