Egy férfi észreveszi, ha a lány, akivel együtt van, szűz? És ha igen, mégis miből?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 16:19
1/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem... nyilván tapasztalatlan még egy szűz lány, de mégis...?
2012. júl. 26. 16:21
2/10 anonim válasza:
1.A leányzó vérzik(lehet ,hogy nem fog, de erre kicsi az esély) 2.Fájni fog neki. 3.Kicsit feszült lesz 4.Nem fogja könnyen beadni a derekát.
Remélem segítettem
4/10 anonim válasza:
Észre lehet venni, egy férfin meg nyilván kevésbé.
5/10 anonim válasza:
ha nem hülye akkor szól, hogy neki a legkevésbé legyen szar, 99% hogy lesz vér. meg érezni fogod, hogy nem teljesen "szabad az út!
7/10 A kérdező kommentje:
És mennyire zavarja a férfiakat, ha nekik kell bevezetni vkit az élet ezen részébe...?
2012. júl. 27. 13:17
8/10 anonim válasza:
Hát ha szereted akkor sztem ez a legjobb ami történhetett veled mert ha jól csinálod akkor teccik neki és szeretné ezt többször is veled de ha elrontod nagyon akkor nem biztos h nagyon akarná ezt a dolgot veled.Másrészt meg 99% hogy nincs semmiféle nemi betegsége :)
9/10 anonim válasza:
Majd amikor közli, hogy: "Meg ne mozdulj!". Akkor biztosra veheted, hogy szűz.
10/10 anonim válasza:
nos, nekem nem vérzett, nem fájt, nem voltam feszült, se nem izgultam, semmi ilyesmi az égvilágon. a legelső alkalomnál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!