Help! A barátom imádja a szex-et, be is van indulva, én szűz vagyok még. Tanács?
szia ! ez most igy elégé ugy jöt , h hasonlóan voltam én is . Szóval én is nemsokára 16 leszek és volt egy barátom 2 hete aki 18 múlot. Egy hónapot voltunk együtt és többször volt , h nála aludtam . Ő mind probálkozott de én mindig azt montam , h "most nem jó"
Nem az , h nem voltam felkészülve csak érzelmileg, és most 2 hete szakítottam vele mert rájöttem , h enm is igazán tartok hozzá . szóval enm bántam emg ,h vártam kicsit ezt mondom neked is:)
nem az ido szamit hanem az erzelem !!!
ha szereted es ugy erzed nem bannad meg akkor nyugodtan !!!
legyen sok petting es akkor elvezni fogod te is
:D
de vedekezzetek !!!!
Bocsáss meg, de imádja a szexet?! Szóval túl van mindenféle nőn, akit megd˘gott, és még élvezte is?! ha imádja a szexet, amit más nyújtott neki, akkor amit te adsz neki azt is szeretni fogja, mert (ne haragudj) egy eszköz vayg ami kielégíti, úgy mint a többi!! És téged is oda akar sorolni?!
Történeted egyezik az enyémmel, én 2 hónapja voltam már vele együtt (nem VELE xD) és egyszer na jól van, bele mentem (sok nyaggatás elkerülése végett), és életem legrosszabb éjszakáját éltem meg, akkor jöttem rá h semmi élvezetemet nem lelem a srácban és még az életemet sem tudnám vele elképzelni, de addigra már késő volt... próbáltam még azért vele lenni, de Ő szakított velem rá másfél hétre... aszta az állam leesett!!! nem nekem kellett volna?? És ő nem volt valami nagy nőcsábász, csak már ki volt éhezve friss pipi husira, megkapta, megette, megemésztette... ez volt az első, a második rá 14 hónapra, egy 19 éves sráccal, aki szűz (volt), aztán 2 hónapos járás után megtörtént, és vele már élveztem, akkor elmondta nekem h a felesége leszek, azóta is együtt vagyunk 17 hónapja és a menyasszonya vagyok!! De mi első pillantásra egymásba szerettünk, és tudtuk h együtt kell lennünk, bármi áron...
Ha közted és a barátod között nincs egy olyan összetartó érzés, biztonság érzet, tudod h nem ver át, megbizható és megértő, minden ilyen jó tulajdonság, akkor egymásnak vagytok teremtve... de ha te még nem vagy rákészülve a dologra, ő erölteti és ráadásul veszélyben is érzed a kapcsolatodat akkor ne menj bele a kisded játékába, ne akarj oda kerülni ahova a többi is került!!!
ha tényleg szeret (kívánom h így legyen) akkor pl az utóbbi hónapban történő msn beszélgetéseit megengedné h elolvasd ("szó elszáll, msn beszélgetés megmarad!" =D) hiszen ő csak téged szeret és más lányokkal nem flörtölget (mert ilyen az igaz szerelem), ha megengedi akkor nyert ügyed van, mert valószínüleg nem fogja az orrod alá dugni a mással való flörtölgetését, de azért olvasgasd el őket, ha tiszta lelkiismeretű akkor hagyni fogja!! =) amm.. amikor ott vagy nála, csücsülj le a gépe elé és kérd meg h egy kicsit körülnézhess rajta, ha látja h msn beszélgetést nézel, és nem engedi, letagadja h lenne bármi is, ne hagyd magad, egyenlőre ne adj a szavára, hiszen ott olvashatnád szemmel láthatóan az ártatlanságának bizonyítékát, így fogd fel! akár így el is mondhatod neki, h félsz attól h elhagy, amiért még várnál a dologgal, ha megkérdezi, "mégis mikor?" akkor ezt én válaszolom meg neked: CSAK A SZEXRE MEGY!!
Ezek a "de miért?" "ne már!" "miért akarod elolvasni?" ezzel már próbálja az időt húzni, meg a turpissága felfedését akkor hagyd is ott, mert valami nem stimmel vele!
ha őszinte a kapcsolatotok akkor te vagy a mindene és mindent úgy csinál ahogy neked jó (mivel te vagy a nő és az ártatlanabb), ha tökéletesen teljesíted a kívánságát akkor: kipipálva, következő...
ahogy a szavaidból kiveszem te úgy érzed, ha nem adod meg neki amit akar akkor elhagy,
1. ne a szex tartson össze titeket, nem vagy k*rva!!
2. ha nem tartja tiszteletben a döntésed akkor rúgd se99be!
3. győződj meg arról h megfelelően megbízhatsz benne h nem csal meg szóban,írásban, akár testileg...
4. megkérdezheted tőle h mikor szakított az elődöddel, így tudhatod h meddig "szerette" azt a lányt amíg beléd nem "szeretett", szóval a szakításuk és az ti összejövésetek közötti időből levonhatod milyenek az érzései és meddig tart
5. ha úgy érzed tiszta körülötte minden feküdj le vele mert megbizható és nem hagy el pár heten, hónapon belül...
bocsi h ilyen sokat irtam de nem szeretem az erőszakos embereket, gyengébbekkel szemben és ilyenkor megállás nélkül gépelem a szavakat!
remélem tudtam segíteni a döntésedben!!
10:48-as! Az msn-es dologhoz fűznék hozzá. Én a bnőmnek (de senkinek) nem engedném meg h elolvassa az msn beszélgetéseimet. pedig semmi titkolni valóm. Kicsivel azelőtt hogy összejöttünk volna, én akkor is elmondtam neki, hogy szoktam oszt.társammal dumálni, és mindíg a szexről beszélgetünk. Mióta összejöttem barátnőmmel, azóta természetesen nem volt ilyen. De én a barátaimmal öszíntén beszélgetek, s ők elmondanak nekem minden titkukat, amihez másnak nincs köze. Ezért én nem engedném!
Más: Kérdezőnek!: Szerintem csak akkor menj bele a szexbe, ha te is szeretnéd, és megbízol a párodban annyira hogy neki add magad. Ha a srác tényleg szeret akkor bármeddig vár. Én fél évet vártam a barátnőmre hogy összejöjjünk, mert neki az előző kapcs. szörnyű volt. És soha semmit nem eröltettem. mindíg mellette álltam, de nem erőltettem semmit. És azóta nagyon boldogok vagyunk. És tiszta szívből szeretjük egymást!:)
Sok sikert!
Ja ő 15 én 18. és mégis tudtam várni arra is h összejöjjünk és a testi részére is várok.
Sok sikert nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!