Lányok ezt tőletek kérdezem. Ha lefeküdtem egy csajjal és a csaj még szűz volt és gumi nélkül csináltuk és be is ment egy kicsi akkor terhes lehet a csaj?
Ilyen nincs. Itt minden nap 100 ilyen eset történik. Akkor hogyan fogy a magyar?
Kamu.
ezt a nagyon értelmes kérdést...
ha ennyire nem értesz a dologhoz, minek csinálod?
én meg holnap elmegyek tévét szerelni ennyivel. ja, hogy nem értek hozzá? és? vmi csak lesz a tévéből, ha más nem, fogpiszkáló.
de hogy még a 72 órás tabiról meg semmiről nem hallottál, ez csúcs. hány éves vagy, 8? bár akkor meg mi ment volna be a "csajba", de 8-nál több akkor se lehetsz, nem értem
"be is ment egy kicsi"
mi, te basz*rtál dugás közben?
atya gatya
Korod meg lehet tudni?
Amúgy remélem, legalább kapcsolatban vagytok, és nem csak szex volt köztetek, de mindgy, hiszen 99%esély van a bébire. Reménykedhetsz csak, hogy nem jön össze a gyerek, de szegéyn lány, az első szexuális élményétől nagy valószínű, hogy teherbeesik. Amúgy az abortuszt meg nem javaslom, mert később lehet, hogy nem lehet majd gyereke.
Ha ennyire nem tudod hogy mitől lesz a gyerek (és nem ismered a peteérés és egyéb biológiai alapfogalmakat), nem vagy tisztában a védekezés jelentőségével, akkor miért kell felnőttesdit játszani?
Ha annyira érettnek érzed magad hogy szexelj, akkor legyél annyira felnőtt, hogy tudod mit csinálsz, mik a veszélyei és hogyan lehet elkerülni a nem kívánt gyermekáldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!