Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ezt tőletek kérdezem....

Lányok ezt tőletek kérdezem. Ha lefeküdtem egy csajjal és a csaj még szűz volt és gumi nélkül csináltuk és be is ment egy kicsi akkor terhes lehet a csaj?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek nem tudom mit tegyek!!! Léci kort is!!!
2012. júl. 26. 12:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs. Itt minden nap 100 ilyen eset történik. Akkor hogyan fogy a magyar?

Kamu.

2012. júl. 26. 13:15
 12/27 anonim ***** válasza:

ezt a nagyon értelmes kérdést...

ha ennyire nem értesz a dologhoz, minek csinálod?

én meg holnap elmegyek tévét szerelni ennyivel. ja, hogy nem értek hozzá? és? vmi csak lesz a tévéből, ha más nem, fogpiszkáló.

de hogy még a 72 órás tabiról meg semmiről nem hallottál, ez csúcs. hány éves vagy, 8? bár akkor meg mi ment volna be a "csajba", de 8-nál több akkor se lehetsz, nem értem

2012. júl. 26. 13:39
 13/27 anonim válasza:

"be is ment egy kicsi"

mi, te basz*rtál dugás közben?

atya gatya

2012. júl. 26. 14:13
 14/27 anonim válasza:
Kezdjük azzal hogy ha a lánynak ez az első alkalom akkor mért nem húztál gumit? De most már mind1. Azért a korodat megkérdezhetem, hogy legalább értsem hogy hogy lehet ennyi eszed?
2012. júl. 26. 14:55
 15/27 anonim ***** válasza:

Korod meg lehet tudni?

Amúgy remélem, legalább kapcsolatban vagytok, és nem csak szex volt köztetek, de mindgy, hiszen 99%esély van a bébire. Reménykedhetsz csak, hogy nem jön össze a gyerek, de szegéyn lány, az első szexuális élményétől nagy valószínű, hogy teherbeesik. Amúgy az abortuszt meg nem javaslom, mert később lehet, hogy nem lehet majd gyereke.

2012. júl. 26. 17:34
 16/27 anonim ***** válasza:
A "lécci kort is"-t nem igazán értem. Nem mindegy kitől hallod, hogy hülye voltál? Dugni tudsz, a gondolkodás meg nehézségekbe ütközik. Nem vagy jobb egy üregi nyúlnál agyilag.
2012. júl. 26. 19:19
 17/27 anonim ***** válasza:
29%
Annyira nyomorék itt minden válaszoló, hogy lehettek ilyen görények huuuuuu, figyelj, ha a nődnek nem volt peteérése akkor nem lehet terhes, mivel ha nins peteérése akkor nincs mit megtermékenyítened, és így nem lehet terhe....de ha peteérése volt akkor meg lehetséges..nah ennyi
2012. júl. 26. 20:22
 18/27 anonim válasza:
Nem sok rá az esély: csak kb. 95 %!!!
2012. júl. 26. 20:25
 19/27 anonim ***** válasza:
gratulálok apuka
2012. júl. 26. 21:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem tudod hogy mitől lesz a gyerek (és nem ismered a peteérés és egyéb biológiai alapfogalmakat), nem vagy tisztában a védekezés jelentőségével, akkor miért kell felnőttesdit játszani?

Ha annyira érettnek érzed magad hogy szexelj, akkor legyél annyira felnőtt, hogy tudod mit csinálsz, mik a veszélyei és hogyan lehet elkerülni a nem kívánt gyermekáldást.

2012. júl. 26. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!