Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor vesztetted el a szüzessé...

Mikor vesztetted el a szüzességet? Megbántad? Hogy történt?

Figyelt kérdés

Én 17 évesen, az akkori szerelmemmel. Nem bántam meg, jó rá visszaemlékezni:)

21/L.

2012. júl. 24. 02:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
41%
Fogadtam a barátaimmal, hogy mire betöltöm a 18-at meglesz. Hát ma meg volt, és holnap lesz a szülinapom!
2012. júl. 24. 02:21
 2/14 anonim ***** válasza:
5%

Én 21 évesen, mivel a kedves lányok nem nyomultak rám, nekik csak a külső számít, ha jó fiú vagy senkinek sem kellesz. Én ezt elég soká fogtam fel, de hát ez van, így működnek a nők, kegyetlenül kiválasztják a vadállat pasikat és velük szexelnek csak. Így elmentem egy prostihoz, mivel más választásom nem volt. 21 évesen szexeltem egy nagyot, azóta sem kellettem egy lánynak sem, nem bántam meg.

Nesztek nektek, lányok, ha olyan undorítóank tartatok! Bleee!

2012. júl. 24. 02:25
 3/14 anonim válasza:
Ja bocsi első vagyok. A barátnőmmel, ma felhívtam haza, tereltem a témát szexuális terekre, majd azon kaptam magam, hogy beszéd helyett, csak smárolok vele, és elkezdtem közben vetkőztetni, majd megtörtént. Egyátalán nem bántam meg, hisz csodálatos volt. Ő is szűz volt, de én nem árultam el.Ezt bánom.
2012. júl. 24. 02:28
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
2: A stílusodat elnézve én nem csodálkozom, hogy nem kellesz egy csajnak se...
2012. júl. 24. 02:29
 5/14 lila nyuszi ***** válasza:
100%

Múlt télen. Nem bántam meg.:)

21/N

2012. júl. 24. 02:30
 6/14 anonim válasza:
90%
nekem se kellenél második
2012. júl. 24. 02:33
 7/14 anonim válasza:
az elsőről mi a véleményetek?
2012. júl. 24. 02:34
 8/14 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
78%
Őszintén? Tipikus genyó.
2012. júl. 24. 03:36
 9/14 anonim válasza:
100%

20 évesen, a koliban. A lány nem is tudta hogy az vagyok, az ittasság miatt kb. 1 órán át bírtam, egy mentettel : ) .

Nagyon csinos,mozgékony, tehetséges leányzó , de a személyisége teljesen más volt mint szerettem volna, így még pár alkalom volt és annyi .... lett

2012. júl. 24. 11:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Nemrég vesztettem el, egy idősebb lánnyal. Én izgattam és ennek részeként épphogy csak bent voltam néhány másodpercig. Ő elment, én az egész este alatt sem és kaptam tőle egy barátzónázást. Bármily hülyén hangzik, egy kicsit azért megbántam.

21F

2012. júl. 24. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!