Mikor vesztetted el a szüzességet? Megbántad? Hogy történt?
Én 17 évesen, az akkori szerelmemmel. Nem bántam meg, jó rá visszaemlékezni:)
21/L.
Én 21 évesen, mivel a kedves lányok nem nyomultak rám, nekik csak a külső számít, ha jó fiú vagy senkinek sem kellesz. Én ezt elég soká fogtam fel, de hát ez van, így működnek a nők, kegyetlenül kiválasztják a vadállat pasikat és velük szexelnek csak. Így elmentem egy prostihoz, mivel más választásom nem volt. 21 évesen szexeltem egy nagyot, azóta sem kellettem egy lánynak sem, nem bántam meg.
Nesztek nektek, lányok, ha olyan undorítóank tartatok! Bleee!
Múlt télen. Nem bántam meg.:)
21/N
20 évesen, a koliban. A lány nem is tudta hogy az vagyok, az ittasság miatt kb. 1 órán át bírtam, egy mentettel : ) .
Nagyon csinos,mozgékony, tehetséges leányzó , de a személyisége teljesen más volt mint szerettem volna, így még pár alkalom volt és annyi .... lett
Nemrég vesztettem el, egy idősebb lánnyal. Én izgattam és ennek részeként épphogy csak bent voltam néhány másodpercig. Ő elment, én az egész este alatt sem és kaptam tőle egy barátzónázást. Bármily hülyén hangzik, egy kicsit azért megbántam.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!