Szerintetek lányoknál mennyi a normális kor kb az első alkalomra? 16/L
20 év sztem is.
előtte értelmetlen. élvezet, de más semmi.
20 évre éretten azért teljesen más.
manapság? 12 azt hiszem
egyébként meg akkor, ha egy lány nővé érett. de akkor szerintem még 30 évesen is szűz maradna a többség. őszintén, szerintem a mai lányok 20-25 évesnél korábban nem kezdenek el észhez térni. és arra kell vagy 5-10 év mire nőt faragnak magukból. igaz szűzen is lehet r**kodni...
kérdező:
rajtad múlik milyennek akarod az elsőt. laza kapcsolatnál oly mindegy, komoly kapcsolathoz meg szerintem az is kevés hogy épp "szeretitek" egymást. egyébként is teljesen mindegy, biztos, hogy nem az a srác lesz a gyerekeid apja, vagy egyáltalán minden gyerekednek ugyanaz lesz az apja...
ha meg komoly, megfontolt, előretekintő vagy, az nagyon meg fogja keseríteni az életed, mert rájössz majd, hogy a legtöbb fiú csak hazudik, és ha igazat mond, akkor sem megbízható. talán elkeseredettségedben pont olyannak adod oda magad aki egyáltalán nem fogja értékelni, és lelkileg is összetöröd magad.
nem lebeszélni/rábeszélni akarlak, egyik sem jobb. a középutat meg szűzk**ának hívják.
az emberek nagy része dugógép
nézz meg 100 kapcsolatot, és számold meg 1 kezeden, ami nem a szexre alapul, vagy személyiségzavarokra. a lányok csak azért félnek tőle, mert fájhat, ezért néha leisszák magukat és egy vadidegennel lesz az első, úgy legalább nem érzik és nem emlékeznek rá...
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
és ezt 20 éves korod után nem lehet már megtenni?
eléggé butuska lehetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!