Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben, annyira gáz ez, ami történt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Terveztük, hogy lefekszünk a barátnőmmel, én még szűz voltam, ő már nem. Mivel én még soha nem csináltam ilyet, nem tudtam hova kell tenni, a hüvelye helyett a fenekébe próbáltam bedugni, olyan közel volt egymáshoz a két lyuk, nem is gondolkodtam, hogy mit csinálok. Ő ellenkezett, de én csak azt hittem, hogy fáj neki, mivel ő is még csak egyszer szeretkezett, gondoltam, hogy szűk lesz neki, ezért mondtam, hogy majd mindjárt jobb lesz, de aztán rájöttem, hogy nem a jó helyre dugtam. Utána annyira elszégyelltem magam, hogy utána már fel sem állt, és elkezdtem sírni, akkora stressz volt rajtam, hogy nem tudtam mit tenni.2012. júl. 17. 18:23
11/11 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal ,hogy egy fiú sír... jó ez egy kicsit érdekes helyzet... és megértem ha teljesen cikinek érzed... deh ebben nem csak te voltál a hibás.. ha a lány már nem volt szűz mint említetted akkor ő is igazán mondhatta volna,hogy ne oda .... mert olyan nincs,hogy valaki nem érzni.. :D :D Talán kicsit figyelmesebbnek kelett volna lenned... deh ez nem csak a te hibád.. felesleges ezen agyalni.. ha a lány szeret és elfogad így is akkor nem kell félned ha viszont ilyenért kidob akkor meg is érdemelte. :) Beszélgetéssel mindent el lehet intézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!